AKTUELNO

Nije mu nikako prijalo ono što mu je rekla.

Tokom ove večeri Ivana Vrbaški je na nekoliko trenutaka posetila Belu kuću i sa svojom ćerkom Minom Vrbaški podelila kakve je neprijatnosti doživela zbog Karađorđa Subotića, kao i to da ona ne želi sa njim da nastavi vezu.

Tu informaciju je prenela Mina Karađorđu, ali on nije želeo da veruje u to i obišao je nekoliko krugova po velelepnom imanju. Nakon toga ga je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski vrt kako bi ga obavestilo da ode u Dubiozu gde ga je čekala Ivana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je ugledao, Karađorđu se odmah pojavio osmeh na licu, ali nakon toga je usledio hladan tuš, kada je Ivana javno ostavila Karađorđa.

Ja sam morala da se povučem, imala sam dosta muka i problema. Izvini što moram ovo da ti kažem. Nisi glup čovek, ako ti kažem da je tako, onda je tako. Meni su Mina i Boris na prvom mestu. Misli ti da sam folirant. Nije dobro da joj postavljaš ultimatum. Ja sam slušala razgovore, koji nemaju veze sa tobom. Ja ne poznajem tvoju bivšu ženu, nikad ništa loše. Kad Mina izađe odavde, nas troje moramo da rešimo nešto i idemo odavde. Imala sam problema. Ja ne mogu da budem majka Borisu iz rijalitija. Mene ljudi pljuju napolju da sam ja tebe iskoristila da uđem u rijaliti. Meni je drago što si ti izgladio odnose sa Aleksandrom, drago mi je što ste se pomirili. Čuću se ja sa tvojima sve dok ti ne izađeš. U meni nisi izgubio prijatelja, samo neke lične stvari moraju da se prekinu. Ušao si da bi se pomirio sa ćerkom i uspeo si u tome - pričala je Ivana.
Znaš da nije drugarski da se druži sa Ljubom. Ja sam mislio da smo mi imali korektan odnos. Ovo što si mi sada rekla je hladan tuš. Ja nisam Bane da prisiljavam nekoga na nešto. To je tvoj izbor - rekao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe je upitao Ivanu da li ju je on razočarao svojim boravkom u rijalitiju i njegovim ponašanjem prema Mini, na šta mu je ona odgovorila da jeste.

Malo jesi, ali to su prolazne stvari. Niko mi od tvojih nije pretio, ja sam kući uz mamu, ona je jako loše. To Mini nemoj slučajno da spominješ. Sad je Boris dobro, ali nije bio. Imao je boginje, a sada ih imam ja. Prošle su.  Ne smeš ovo da mi zameriš, ja o tebi nikad ništa loše nisam rekla. Ružno je da je sve ovo javno. Ne sviđa mi se što ti razgovaraš tako sa njom, a ne sviđa mi se ni kako ona razgovara sa tobom - objasnila mu je Vrbaški.
Ja sam nju zaštiti, između meni i Ljube su ponori, ja kad vidim nju pored nje, ja se ježim. Ja mislim da ja ni sa čim nisam doprineo da se ti loše osećaš. Da si ti meni živa i zdrava i nemoj da se sekiraš - rekao je Karađorđe Ivani, pa se pozdravio sa njom, rukujući se.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SREĐUJEM PAPIRE I IDEMO: Ivana Vrbaški stigla u ZADRUGU, pa Mini SAOPŠTILA KAKVU JE ODLUKU DONELA, ona je gledala u NEVERICI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Zadruga 2

'