AKTUELNO

Iznela nove detalje.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: RTV Pink , printscreen

U prvom video-snimku koji je pušten, glavni akteri su bili Jelena Krunić i Zerina Hećo koja je sa ovom zadrugarkom govorila o sada već svom bivšem dečku Banetu Čolaku, a u snimku se vidi i Savo Perović koji teši Zerinu dok je plakala. U klipu se čuje i Zerina koja govori kako ispada da je ona vezu sa Čolakom isplanirala, a za Baneta je rekla da je "jadan" i "bedan".

Foto: TvPink Printscreen

Malo nije realno da kuka, plače, pada u trans i da posle pet minuta kada ja odem skače i peva. Kada je emisija i kada su klipovi ona spusti glavu i govori: "Mene je njega sramota", a čim se završi emisija ona je drugačija. Ja sam shvatio poruku, samo je moglo to na neki šmekerski način, a ne ovako. Meni je ovako sve ispalo jadno. Ona se promenila, više nije ona ista žena - rekao je Bane.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Ti mene zaj*bavaš? Ja imam u telefonu poruke koje je on slao meni i mojoj majci, gde je on mene nagovarao da uđem u ovaj rijaliti! Ja njega više ne razumem. On sada priča kako sam ja njemu davala neke nade. Hajde pogledaj me sada u oči i reci da li te je sramota zbog ovoga što radiš? - pričala je Zerina.

Foto: RTV Pink , printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'