AKTUELNO

Nekima nije bilo pravo zbog ovoga.

Pojedini zadrugari sa zadovoljstvom su prihvatili izazov Velikog šefa, a pristali su da ustaju rano kako bi nekoliko sati vredno radili u fabrici, a Bora Santana kao je kao šef bio nadređen svima, a ujedno ih i motivisao da završe zadatak do kraja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako ih je pre samo nekoliko dana častio budžetima, Veliki šef im je poslao i bonus od 200 dinara, ali nije zaboravio ni Boru koji je vredno obavljao svoj deo posla i oduševljavao sve ukućane.

Međutim, Veliki šef nije zaobišao ni takmičare koji se nisu udostojili da ispoštuju pravila Zadruge, pa ih je ponovo kaznio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, na samom početku moramo da čestitamo radnicima fabrike koji su bili uspešni i vredni. Oni će dobiti bonus od 200 dinara, dakle, sada ukupno imaju po 1.000 dinara. Osim toga, vođa smene je blistao ovih dana, a radnici treba da mu budu zahvalni, jer je njegova motivacija bila presudna. Šaljemo ti platu od 10.000 dinara, a na tebi je da odlučiš da li je neko od radnika zaslužio bonus kojim ćeš ga nagraditi. Nakon buđenja su nastavili da spavaju, Olja, Bane, David, Aleksandra, Brendon, Miki, Mina, Zola, Rebeka, Biljana ...doneli smo odluku da svi koji su navedeni budu kažnjeni nedeljnim honorarom zbog kršenja pravila i spavanja. Osim toga, kako je većina vas koji niste radili prespavala, obaveštavamo vas da fabrika neće raditi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su ostali takmičari odreagovali na sve što i je Veliki šef saopštio, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'