AKTUELNO

Našla je novu ljubav?

Zerina Hećo provela je noć u zatvoru u istom krevetu sa Vladimirom Todorovićem. Za nju je to bila posebna noć što se i videlo kada se vratila u kuću veoma raspoložena. Razlog za to bio je poljubac sa Vladom, koji se desio na njihovom rastanku ali i sve što se desilo između njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se vratila iz zatvora prvo se srela sa Banetom Čolakom koji je bio zabrinut noćas gde je ona nestala.

Mislio sam da si u bolnici. Pomislio sam da si se iznervirala i da ti se slošilo - rekao je Bane, a zatim je došla Miljana i upitala Zerinu sa kim je spavala u krevetu.
Sa Vladimirom - odgovorila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Vladimirom si spavala? Ja debil čekam celu noć - rekao je Bane.
Šta ti mene ima da čekaš - rekla je Zerina i otišla u sobu da se pozdravi sa ukućanima.

Ona je svojim cimerkama počela da prepričava doživljaje iz zatvora, a one su je pomno slušale:

U zatvoru je bilo top, ja sam se tako lepo provela. S mnogo novina sam došla u kuću. Jao kad vam ispričam. Vi morate da ustanete sa kreveta odmah. Vi nemate pojma šta se meni desilo - pričala je Zerina kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Nakon što je dobila poklone od njegove majke, Miljana završila sa Zolom u strasnom zanosu! (VIDEO)

Zerina je zatim nastavila da priča sa Lunom Đogani i Jelenom Kunić o prethodnoj noći u zatvoru, te im prepričala kako je sve bilo i da se poljubila sa Vladom, a one su bile oduševljene. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Zerina Hećo

'