AKTUELNO

Sve se orilo po kući.

Tokom današnje igre u kojoj su se zadrugari takmičili u jedenju limunova, došlo je do svađe između Lune Đogani i Saleta Trua kom se nije svidelo što je Jelena Krunić igrala dok se takmičila.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je odlučila da uzme stvari u svoje ruke, zbog čega se o svemu raspravljala sa Saletom koji je u vezi sa ovom zadrugarkom. Saletu je najviše zasmetalo što su u Jelenu svi ukućani gledali, kao i što mu je Luna iz šale dobacivala da reaguje.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta hoćeš ti? Umeš li ti da se šališ malo? Ja te nisam zgrozila, ja sam uživala u njenom igranju. To je sprdnja što sam ja tebi rekla: "Sale reaguj". Devojka se sprdala. Stalno sam ja umešana u vaše veze - govorila je Luna Saletu.

Nakon ovoga, blogerka je ušla u spavaću sobu gde je nastavila zbog ove teme da se raspravlja sa Zerinom Hećo i Jelenom Krunić koja je pričala Đoganijevoj kako joj ništa ne zamera i kako zna da nije imala lošu nameru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi kriva, nisi majke mi! Mene je samo iznerivralo što je rekao da su svi gledali u mene i da su svi bili zgroženi. Luni nikada u životu ne bih j*bala mater, nemoj molim te! Iznervirao me napolju, znam da mi tako ne misliš - pričala je Jelena Luni.
On je meni sada rekao da sam ja njemu to rekla! Muka mi je da budem umešana u vaše veze. Juče je Zorica rekla da sam ja kriva za Zerinin i Banetov raskid. Non-stop sam umešana u vaša s*anja. J*bem vam više retardirane momke - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ja ću da se umešam u tvoja s*anja, ako te volim! Ja i ti više ništa nećemo pričati! - vikala je Zerina na Lunu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'