AKTUELNO

Iako se za imitaciju pripremala veoma kratko, Ljilja je sigurna u sebe i veruje da će na sceni pokazati sve što ume.

Poslednja emisija trećeg kruga u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" donosi pravi spektakl. I ovog petka vas od 22 časa na TV Pink očekuju imitacije i 11 neverovatnih nastupa.

Na sceni ćete ovog petka gledati i sjajnu Ljiljanu Plavšić, koja je odabrala da imitira Daru Bubamaru s početka njene karijere - naime, izvešće pesmu "Košava sa Dunava".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Moj tata mi je pomogao da odaberem koga ću da imitiram. Odlučila sam se za ovu pesmu jer mi je zabavna i mislim da mogu da pokažem šta znam - rekla je Ljilja na početku razgovora.

Iako se za imitaciju pripremala veoma kratko, Ljilja je sigurna u sebe i veruje da će na sceni pokazati sve što ume.

Ovaj nastup sam spremala samo dva-tri dana. Najteže mi je bilo da uvežbam ples, jer se umorim, ali mislim da ću uspeti da izvedem imitaciju kako treba. Nije lako uklopiti dobro pevanje i koreografiju, ali ja mislim da sam uspela u tome - rekla je Ljilja.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ona je uvek zadovoljna komentarima žirija, a kada dobije kritike, trudi se da već u sledećem nastupu pokaže da je usvojila njihov savet.

Zadovoljna sam komentarima, kao i uvek. Bilo da me hvale ili kritikuju, ja sam zadovoljna. Trudim se da u svakom sledećem nastupu, zahvaljujući kritikama žirija, budem još bolja - objasnila je Ljilja i dodala:
Mislim da žiri nije strog uopšte, a i ja učestvovanje u ovom šou programu vidim kao jednu veliku zabavu i mislim da se to vidi na sceni.

Kako je izgledala njena imitacija Dare Bubamare, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 21. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Ljilje u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Marina Stanković, Sara Simić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Autor: M. Đurović

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'