AKTUELNO

Užičanin ponovo pronašao momenat da je iznervira.

Zerina Hećo je zbog nervnog rastrojstva koji je rezultirao kao posledica žestoke svađe sa bivšim dečkom Banetom Čolakom, provela današnje poslepodne u rehabilitacija. Zadrugari su povremeno dolazili da je posete kako bi joj pružili podršku.

Ona se tokom večeri jadala Olji Bajrami da se oseća veoma loše zbog situacije koja se desila u Beloj kući i da želi iz toga da se trgne, dok ju je ona hrabrila.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da me ljudi gledaju kao jadnicu. Oni mene vuku i svi me gledaju - jadala se Zerina Olji, dok ju je ona hrabrila da je to normalno s obzirom na to kroz kakav pakao je prošla.

U jednom trenutku njih dve je u rehabu posetio Bane, koji je zahtevao da razgovara sa Zerinom i prebaci joj zbog toga što nije prisustvovala veselju povodom njegove krsne slave, Nikoljdana.

Ostavi me na minut sa njom. Ostavi me nasamo sa njom. Ako želiš da ti kažem nešto reci, ako nećeš, ja ću da odem. Samo minut - rekao je Bane.
Ne mogu - rekla je u prvi mah Olja, ali ubrzo potom je promenila mišljenje i izašla.

Foto: TvPink Printscreen

Bane nije časio časa, pa je odmah počeo sa vređanjem i provokacijama na račun svoje bivše devojke.

Spavaš sa likom koga znaš 10 dana. Ološu jedan! Gadiš mi se - započeo je Bane.
Idi napljuj me! Razlika u toj osobi i tebi je što sam sa tobom bila u ljubavnoj vezi, a sa njim nisam. A što on nije moj dečko? Znaš šta je još bilo? Ljubili smo se i onda smo zaspali. Ti si pun mržnje, ti mene mrziš - vikala je Zerina.
Ja tebe direktno neću vređati. Možeš da se j*beš na moje oči, ljubiš, briga me - odgovorio joj je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Bane vređao Zerinu i optuživao je da je veoma bliska sa Vladimirom Todorovićem, ona mu je iz revolta rekla da je spavala sa Vladom i da su se tokom dana ljubili.

Jesmo, spavali smo, imali smo s*ks, je l' tako Vladimire - upitala je Zerina zadrugara, ali on nije dao povratnu informaciju.
Danas za vreme tvoje slave ja sam imala s*ks, spavam sa muškarcima. I u zatvoru sam se j*bala... I sa Ervinom sa se ljubila - nastavljala je Zerina sa provokacijama kako bi iznervirala Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ORILA SE BELA KUĆA! Zadrugari nikad veseliji, poveli kolo za kraj slavlja! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'