AKTUELNO

Jedna od njih će postati Borina nežnija polovina.

Pre nekoliko dana televizija Pink i Veliki šef raspisali su konkurs za ženu Bore Santane. Šoumen je istakao da mu je neophodno da pronađe lepšu polovinu kako bi imao sa kim da podeli dobre i loše trenutke, pa je Veliki šef odlučio da mu izađe u susret.

Foto: Pink.rs

Na konkurs za Borinu potencijalnu ženu javilo se mnogo devojaka, a samo jedna će uspeti da osvoji Santanino srce. Međutim Bora je devojke upoznavao u mraku, pa nije mogao da vidi njihov fizički izgled.

Sada je došlo vreme da kandidatkinje upoznaju onog zbog kog su se prijavlile i obratile ružičastoj televiziji.

Prva devojka koja je ušla u Belu kuću bila je Nataša iz Čuruga i ima 23. godine. Bora je ispitao sve što ga je zanimalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Radim u kladionici. Srednju mašinsku sam završila. Kosa mi je crna, visoka sam 176 cm. Sad nosim štikle, imam 81 kilogram. U horoskopu sam Devica. Volim da đuskam - rekla je Nataša.
Znači nisi ušla zbog rijalitija nego zbog mene? Šta ti se svidelo kod mene? - upitao je Bora.
Sviđa mi se tvoj temperament, ja nisam svađalica. Nisam ljubomorna - odgovorila je Nataša.
Moraš da se baviš sportom, ja volim sportski tip devojaka... Ja planiram minimum troje dece. Sviđa mi se što imaš radne navike, ali bitan mi je i fizički izgled. Ja ne želim ništa fejk, meni treba nežnosti, potrebna mi je emocija - rekao je Bora i zatražio od nje da ustane.
Videla sam da ti fali ženska osoba. Stalno si u kontaktu sa Anom Korać - rekla je Nataša.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA VIKALA NA SAV GLAS: VOLIM MARKA! Toma i Miljković su se prema blogerki poneli kao pravi KAVALJERI, ali on je odneo prevagu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Bora Santana

'