AKTUELNO

Dunja je veoma ozbiljno shvatila imitacije, jer je ovo, kako kaže, najzahtevniji zadatak u dosadašnjem takmičenju.

U najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" vas ovog petka od 22 časa očekuje poslednja emisija posvećena imitacijama. U završnici trećeg kruga još jedan učesnik će napustiti takmičenje, zbog čega će morati dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Jedna od takmičarki koja će se ovog petka naći na sceni je i Dunja Jeličić, koja će imitirati čuvenu Ejmi Vajnhaus i izvešće njenu pesmu "Valerie".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Svideo mi se njen nastup za tu pesmu, iako je poprilično statičan. Sviđa mi se način na koji ona peva i mislim da sam uspela da 'skinem' i njen vokal i ponašanje na sceni - rekla je Dunja.

Ona je veoma ozbiljno shvatila imitacije, jer je ovo, kako kaže, najzahtevniji zadatak u dosadašnjem takmičenju.

Spremala sam ovaj nastup dve, tri nedelje. Ozbiljno sam pristupila ovom zadatku jer je najteži i najzahtevniji do sada - kaže Dunja.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je ovo najzahtevniji zadatak, zanimalo nas je šta je Dunji bilo najteže u pripremi imitacije.

Najteže mi je bilo što ne mogu mnogo da se krećem na sceni. Jeste ovo relativno brza pesma i očekivalo bi se da uz ovu pesmu može da se igra, ali je Ejmi veoma statična. To me je ograničavalo, ali mislim da sam uspela da se izborim sa tim. Što se tiče pevanja, sve mi je leglo kako treba - priznala je ova talentovana tinejdžerka.

Dunja je do sada dobijala pohvale žirija, te očekuje da će im se i ovaj nastup u trećem krugu dopasti.

Generalno sam zadovoljna komentarima, videćemo kako će proći ovaj nastup i da li će im se svideti moja imitacija. Primenila sam sve savete žirija, kao i uvek do sada, ozbiljno shvatam svaki njihov komentar - rekla je Dunja i dodala:
Nisam očekivala da će biti baš ovako strogi, ali sam znala da će biti stroži nego pre, jer je ipak ovo 'All Stars' sezona.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njena imitacija Ejmi Vajnhaus, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 21. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Dunje u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Marina Stanković, Ljiljana Plavšić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Sara Simić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Dunja Jeličić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'