AKTUELNO

Ja se ničega ne bojim, da je tako, ne bih se ženio - rekao je za portal Siniša.

Tokom prethodne noći je u rijaliti program "Zadrugu 2" ušao bivši dečko Dragane Mitar, Pavle Jovanović sa kojim je modelsica bila u vezi, dok je njen brak sa Sinišom bio u krizi.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana je nakon ulaska svog bivšeg dečka bila veoma uznemirena, čak je i zaplakala. Nju je brinulo kako će na sve ovo reagovati njen suprug. Kako u Beloj kući nema povratnu informaciju svog supruga, modelsica se nada da će joj sve biti kristalno jasno za Novu godinu, kada očekuje da vidi svoju jaču polovinu.

Portal Pink.rs je povodom ovoga stupio u kontakt sa Sinišom, Draganinim suprugom kako bi saznali kako gleda na to što njegova supruga deli isti krov sa bivšim dečkom sa kojim ga je prevarila.

Foto: Instagram

Ja neću sigurno tamo da se pojavim za Novu godinu, ne iz razloga što neću da dođem zbog nje, već zbog sebe i posla kojim se bavim. Integritet i svoj ugled bih doveo u pitanje, ja izuzetno poštujem rad Televizije Pink, ali ne mogu to da radim - ispričao je Siniša, a onda je dodao kako gleda na to što je Draganin bivši ušao u Belu kuću:

Foto: Instagram

Nisam gledao sinoć "Zadrugu", iskreno da kažem, izlazio sam sa prijateljem. Ja nju maksimalno podržavam, ne samo što je moja supruga. Ona je otišla tamo da gradi svoju karijeru. Nikad neću stati protiv toga, ako sam se jednom izjasnio da je podržavam, onda to ostaje tako. Ja se ne plašim ničega. Ja prvo najviše verujem u sebe, a kad verujem u sebe, onda nemam sumnju ni u prijatelje, a kamoli u sopstvenu ženu. Ja ovde nikad ne bih bio da sam se plašio ovakvih stvari, ja se ne bih ni ženio. Ja mogu da se kladim da ona mene neće izneveriti. Ipak sam ja malo jači igrač od svih onih koji ulaze u "Zadrugu". Nek' je ona živa i zdrava, nećemo da se bavimo istorijom. Ja živim u sadašnjosti. Apsolutno se ne bojim, čak mi i ne pada na pamet da tu može nešto da bude. U periodu kad nismo bili zajedno, papirološki jesmo, bilo je šta je bilo. Lepi Mića je rekao da će do Nove godine da se razvede, prvo Marko Miljković, a sad ovaj. To su dva igrača iste jačine. Moraju oni mnogo jači biti. Mora liga šampiona da se igra sa mnom. Nije bio nijedan slučaj da me neko u moja dva braka i dve moje žene, da me neko ostavi. To ne postoji. Za 47 godina se nije desilo, da vidimo da li će sada. I kad nisam bio u braku i pre prve žene, ne postoji ta koja beži od lepih kolača - rekao je u intervjuu za Pink.rs Draganin suprug Siniša.

Pročitajte još: DOZIVALA MUŽA DA UĐE U ZADRUGU! Dragana OTVORILA dušu Nataši i podelila STRAHOVE, Moskva TVRDI da je Pavle još uvek zaljubljen u nju! (VIDEO)

Foto: Instagram

Prema Sinišinim rečima, on potpuno veruje svojoj supruzi, jer kako kaže, u periodu kada je ona bila sa Pavlom u vezi, oni su bili u braku, ali samo papirološki, a tek kasnije su odlučili da svoj brak učvrste.

D. Božović

#Dragana Mitar

#Zadruga 2

'