AKTUELNO

Svi su mislili da među njima ima varnica, a onda je došlo do žestoke svađe.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruge 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na jednom od njih prikazan je razgovor u kom su Biljana Micić i Momčilo Milojević pričali o Mini Vrbaški. Biljana je pokazala ljubomoru prema Mini, za koju je Momčilo nešto kasnije rekao da mu se dopada.

Ne dotiče me. Bilja je ušla ovde sa pričom da ima dečka, ne znam kad je dobila šut kartu i sad je našla da mi prodaje moral. Vi znate da ja volim da igram igru. Ona mi je nebitna, boli me k*rac - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bilja i ja smo imali komunikaciju, rekao sam joj da je gledam kao sestru - naveo je Momčilo.

Biljana je zatim objasnila da joj se Milojević sada više ne dopada, nakon što je porazgovarala sa njim.

On se meni dopao fizički, ali mi nemamo teme zajedničke. Svideo mi se kad je ušao i to je to. Ja sam mogla da priđem Momčilu na žurki kad god sam htela, nisam mu prišla - rekla je Bilja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neverovatno je da svako svakome priča ono što misli. Mislim da se Bilji sviđam i da nije samo fizički, ali ja kažem da je volim kao sestru. Što se tiče Mine, mi smo počeli neku priču, to da li sam ja njoj prvi ili sto prvi nije vaš problem, ko je nevin ovde - istakao je Momčilo i time naveo sve da pomisle da mu se Mina dopada.

Luna Đogani poželela je da čuje potvrdu od Milojevića da li mu se Vrbaški zaista dopada, a on je kao iz topa rekao "Da".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne volim folirante, mislila sam da nisi folirant, sad si me razočarao. Ovo je još jedan od muškaraca koji ulaze ovde da bi napravili vezu i da bi opstali od toga. Meni je Momčilo rekao kad smo krenuli na slikanje "Hajde da napravimo neku foru, da kažem da se ti meni sviđaš". Kunem se da je to istina. Ti si folirant, ja ne lažem. Ne volim folirante. Ne moraš da budeš u vezi da bi opstao - rekla je Luna.
Što si mi prišla na žurki? Što si igrala sa mnom - pitao je uzrujano Momčilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: KARAĐORĐE KLJUČAO OD BESA KADA JE ČUO KAKO GA JE ZLATA OGOVARALA: Ti si jadna i bedna, neostvarena pevačica! (VIDEO)

Šta je problem? Prišla sam ti jer mi je bilo žao - istakla je Đoganijeva.

Zatim je nastala žestoka svađa između Momčila i Lepog Miće, a detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

#momčilo milojević

'