AKTUELNO

Ova vest ju je veoma iznenadila.

Na nedavno održanoj "Zadrugoviziji", prvoj po redu u ovoj sezoni rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti na ovim prostorima "Zadruge 2", ubedljivu pobedu prema glasovima publike odnela je Luna Đogani.

Nakon ove pobede, Luna je poručila svima da će po napuštanju Bele kuće postati pevačica, te je uputila poruku svojoj majci Anabeli Atijas da joj priprema pesmu koju će snimiti kada izađe iz "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Anabela u ovoj sezoni nerado odgovarala na pitanja u vezi sa njenom ćerkom, ovoga puta je napravila izuzetak, pa je iznela svoje mišljenje po pitanju Lunine muzičke karijere putem svog uključenja na Instagramu.

Luna je trenutno na trećoj godini fakulteta i tačno je da je to stalo zbog svega ovoga, a pre toga ona je završila srednju umetničku školu, ali ni tada nije pokazivala interesovanje za pevanje. Više je nekako naginjala ka glumi, ali ni to toliko. Jednostavno nije mogla da se odluči u kom smeru želi da ide, ali završila je to. Šta će dalje biti, to je do nje - rekla je Atijasova.

Foto: Printscreen You Tube/Tropical TV

PROČITAJTE JOŠ: OVIM POTEZOM POKAZAĆE SVE! Zadrugari dobili pismo Velikog šefa, evo šta im je poručio! (VIDEO)

Da li će Lunin prvi singl zaista biti spreman kada ona izađe iz "Zadruge" i kako će se snaći u muzičkim vodama, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'