AKTUELNO

Otvorila dušu milionskom auditorijumu.

Na repertoaru ružičaste televizije startovala je emisija ,,Pitanja novinara", zbog koje mnogim zadrugarima ne bude dobro, dok novinari imaju mogućnost da postavljaju goruća pitanja na osnovu događaja koji su se desili tokom nedelje.

Novinarka je imala pitanje za Pavla Jovanović, kao i za Draganu Mitar, shodno tome da njihov odnos intrigara javnost već danima unazad.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: NIJE JOJ OSTAO DUŽAN: Zerina brutalno vređala Brendona, a onda joj je on žestoko uzvratio: NE DELUJEŠ BOLESNO, FOLIRAŠ SE SAMO! (VIDEO)

Imam pitanja za Pavla, Dragana je izjavila sinoć da te je gledala samo kao s*ks kombinaciju, pa me zanima da li te je povredilo kad je to izjavila - upitala je novinarka.

Međutim, Pavle nije želeo da komentariše, već je komentar ostavio za sebe, pa je novinarka sledeće pitanje postavila Dragani.

Imam i pitanje za Draganu. Ti si neko ko je do pre nekoliko dana pričala da je u tvom braku sve u redu, ali od sinoć kao da se priča promenila, da te je suprug varao, da ti je brak bio moderan... Kako to funkcioniše, taj moderan brak i zbog čega si ti u tom braku, ako smatraš da te vara - pitala je noviarka, shodno tome da je Dragana ispričala da ju je suprug varao dok su bili u braku.

Foto: TvPink

Nisam htela da iznosim neke stvari o mom životu. Ali moji problemi u braku su počeli totalno drugačije. U momentu kada sam ja njega upoznala, on je bio oženjen i imao je u tom trenutku dvoje dece i suprugu. U tom trenutku njegov brak se svodio na taj moderan odnos. Kada sam sa njim počela znala sam sve šta se dešava, njegova žena je odobravala način života kojim je živeo. Dve godine smo se zabavljali, njegova supruga je znala za mene. Ja sam htela da prekinem taj odnos, jer nisam znala šta će se desiti sa nama, osećala sam se kao ljubavnica. Ona je znala da je on imao druge devojke, iako je bio sa njom - odgovorila je kroz suze Dragana, a potom nastavila.
Kada su njegova deca došla da žive sa nama, nastali su veliki problemi. Onda smo se razdvojili, gde je on bio sa njegovom decom iz prvog braka, dok sam ja bila sa sinom. Mi smo se viđali svaki dan, ali prosto nismo znali šta da radimo. To je bio plan njegove supruge.

Foto: TvPink

Dragana je tokom svog izlaganja izjavila da je žena njenog supruga sa njim bila zbog materijalne situacije, ali i zbog dece, shodno tome daje on postigao veliki kapital kada je došao u Beograd.

Shvatila sam negde iz tvog prethodog odgovora, da si ti povređena, dakle, rekla si da je prva supruga tvog muža ostala sa njim u braku što zbog dece, što zbog finansijske sigurnosti. Pa da li je neki od ta dva razloga i dalje sa tvojim suprugom u braku - nastavila je novinarka.
To je tačno, ali koliko god da smo prošli loših stvari, imali smo dobre trenutke. Ne mogu da kažem da je on nečovek, taj način života. Zamišljala sam naš život potpuno drugačije. Zbog njegovog načina života ispaštala sam, ali nemam loše mišljenje o njemu, jer je otac mog deteta - odgovorila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je novinarku zanimalo da li postoji neki strah koji Dragana ima od strane njenog supruga, budući da je izjavila da je imao promene u raspoloženjima.

Ne postoji određeni neki strah. Ali zadnje dve godine je neka čudna emocija prema meni u smislu da je previše opterećen sa mnom, dosta je ljubomoran. Nekad je znao da me nipodaštava, ali sam mislila da će sve to da se promeni, ali generalno nemam strah, za ovoliko koliko ga poznajem, nemam strah od njega - zavrpila je Dragana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'