AKTUELNO

Koliko joj je bilo teško da priča o ovome, potekle su joj i suze.

Dragana Mitar je tokom prethodnih dana iznosila pojedinosti iz svog braka sa Sinišom Dragutinovićem kada je otkrila da je uplovila u vezu sa njim, dok je još on bio u braku. Čini se da je njihova ljubav bila toliko velika da se njen sadašnji suprug razveo od svoje prve žene i venčao sa njom.

Međutim, ubrzo posle toga su počele i svađe koje su dovele njihov brak u krizu. Tokom emisije "Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su pitanje za Draganu zbog čega je ona još uvek sa braku sa Sinišom uprkos lošim stvarima koje je iznela o svog suprugu.

Iznela si mnogo toga negativnog o suprugu, čini se kao da se ti njega plašiš. Šta je to što te drži uz njega - glasilo je pitanje novinara za Draganu.

Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Facebook

Pre svega, to dete, dobili smo ga iz ljubavi. On je uvek bio tu za mene, uvek je brinuo za mene. Nema nečega što sam zamislila, a da nije bilo ostvarivo. Uvek kada sam ja htela nešto sama da uradim, on je uvek rekao da on to može bolje. Uvek je bilo miniranje sa njegove strane. Ništa mi nikad falilo pored njega, brinuo se o meni i detetu. Kada smo dolazili u situaciju da budemo razdvojeni, niko od nas nije hteo da pokrene taj postupak - ispričala je Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE JOJ OSTAO DUŽAN: Zerina brutalno vređala Brendona, a onda joj je on žestoko uzvratio: NE DELUJEŠ BOLESNO, FOLIRAŠ SE SAMO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

'