AKTUELNO

Zadrugarka je dala sebi oduška jer joj je rođendan.

Veoma turbulentan odnos koji aktuelna zadrugarka Dragana Mitar ima sa svojim bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, poslednjih dana potresa domaću javnost.

Na večerašnjoj žurki koju je Veliki šef priredio učesnicima "Zadruge 2" povodom Nove godine, Dragana je proslavila rođendan, i tom prilikom se nije odvajala od Marka Miljkovića, prema kom je priznala simpatije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam tebi ovde drug od prvog dana. Ja nemam r*bu, mogu da se kačim na tebe, boli me uvo. Vodiću ga u grad sa mnom, da ga ubacim u mašinu. Ja retko koga primam u društvo - rekao je Miljković, iako nije bilo najjasnije da li je mislio upravo na Pavla, kada je rekao da želi da nekog povede sa sobom u izlazak.

Nešto kasnije, njih dvoje su se još više opustili, pa su zavodljivo igrali, pripijeni jedno uz drugo. Dragana nije skidala osmeh sa lica dok je uživala u Miljkovićevom zagrljaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za to vreme, Pavle je stajao po strani, ali nije skidao pogled sa svoje bivše devojke, koju je skenirao i upijao svaki njen pokret.

Ljubomora se osećala u vazdugu, a Dragana nije marila za svog bivšeg ljubavnika, već je nastavila da zavodljivo pleše sa Markom, koji se nimalo nije bunio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MINA PLAKALA KAO KIŠA, Pavle došao da je uteši, pa joj poručio: To nije lepo! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dragana Mitar

#Marko Miljković

#Pavle Jovanović

'