AKTUELNO

Hećo je ponovo doživela nervni slom.

Bane Čolak je cele noći pokušavao ponovo da osvoji srce bivše devojke Zerine Hećo, a kako mu to nije uspelo, on je rešio da joj uzvrati duplom merom, tako što je mislio poniziti, rekavši joj da ga se kloni i da mu se ne obraća.

Foto: TvPink Printscreen

Nikada više nemoj da mi se obraćaš. Od noćas umireš za mene. Od noćaš si završila sa mnom, Jasmine mi moje, neka mi umre majka. Nikada više nemoj da mi se obratiš, nikada više nemoj da mi priđeš! - vikao je Bane Zerini.
Skloni se od mene! - uzvratila mu je Hećo.

Zerina je bila ravnodušna na njegove reči, što je njega i te kako iznerviralo te ju je polio limenkom pića, uhvatio je za vrat, a ona i gađao čašom.

Foto: TvPink Printscreen

Hećo je odmah briznula u plač, pa je pokušala da mu vrati istom merom, te ga je gađala čašom, ali srećom, ona ga nije ni okrznula, a potom se i verbalno obračunala sa njim.

Kretenu jedan, nećeš ti mene da polivaš! - vikala je Zerina, dok ju je Bane gurao od sebe.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti i nije dozvolilo da dođe do većeg konflikta, te je Zerinu i Baneta razdvojilo. Nakon ove žestoke svađe Hećo je ponovo doživela nervni slom, a Jovana Tomić Matora i Luna Đogani su je tešile.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Bane POKUŠAVAO da POLJUBI Zerinu, ona ga ODGURNULA, PA PALA, a onda je on ZAJECAO: PONIŽEN SAM! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D.B.

#Zadruga 2

'