AKTUELNO

Otkrila je i da li se plaši supruga.

Zadrugari su ove noći odgovarali na pitanja novinara, a predstavnike sedme sile je zanimao odnos Dragane Mitar i njenog supruga Siniše koga je imala priliku da vidi pred doček Nove godine.

Stekli smo utisak da si se ti pribojavala da li će se on pojaviti u Beloj kući i dok si čekala, svi su primetili da si umirala od treme i straha. Da li si se bojala Siniše? - pitao je urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Bila sam uzbuđena. Verovala sam da će doći i kada sam ga videla, to mi je dalo dodatnu energiju i snagu. Ne plašim ga se, nismo se videli dva meseca i čula sam razne informacije. Kada sam ga videla, promenila sam se, drago mi je što sam ga videla. Bio je emotivan susret - rekla je Dragana.

Darko ju je podsetio na to da je, samo nekoliko dana pre posete, govorila da je u braku trpela nasilje i ponižavanje, pa je upitao Draganu da li je njen suprug možda želeo da se prikaže drugačijim pred kamerama, a da će se nakon njenog izlaska vratiti na staro.

Foto: TvPink Printscreen

Videla sam po njemu da sve to što je govorio i radio počinje da se menja, kao da je promenio sve što je mislio i radio. Kao da je shvatio da mogu da nešto uradim i izborim se, kao da je ponosan na mene. Ko god kaže da ima super brak, laže. Ja sam se uvek trudila da sakrijem probleme. On je promenjive prirode, nije zlonameran, ali voli da me bocne za neke stvari. Naš odnos oscilira, nekada se pogorša zbog njegove preterane ljubomore. Ko je posmatrao sa strane naš susret, mogao je da vidi idiličnu porodicu kakva i jesmo u nekim trenucima. Ponekad smo srećna porodica, nekada je sve gluma. Gde ima velike ljubavi, ima i svađa. Šta će dalje biti, videću kada izađem - dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je nakon njenog odgovora, skrenuo temu na njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića i njenu nedavnu izjavu da je suprug obasipa skupim poklonima, a da sa Pavlom ne bi moglada bude jer on nije "ista klasa kao ona".

Ne verujem da je novac sve nadjačao, on je takav bio od početka. Ja nisam u vezu sa njim ušla zbog toga, ali je on uvek voleo da me iznenađuje na razne načine. Nije finansijski momenat presudan za to što sam sa njim. Pavla znam dugo, da sam gledala po novcu nikada ne bih bila sa njim. Mislim da on treba da nađe devojku koja mu odgovara, koja nema decu. Ne može da me isprati kao Siniša, u svakom smislu. Jednostavno sam pogrešila, on mi je životna greška. Muškarac uvek treba da bude stabilniji od žene - rekla je Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PALE TEŠKE REČI: Ša nasrnuo na Tomu! Zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'