AKTUELNO

Htela je da ga ponizi, ali na kraju je dobila šta je zaslužila!

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote, zadrugari su izloženi oštrim pitanjima novinara, na osnovu svega što se desilo protekle nedelje. Takmičari su u strahu, jer će mnoge tajne biti otkrivene.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević, nakon što je ispitao Draganu Mitar, koja je o svom bivšem ljubavniku, Pavlu Jovanoviću rekla da je on niža klasa od nje, kao i to da je on njoj bio životna greška, želeo je da čuje i njegov komentar. Pored svega što je navela, Dragana je izjavila da kada je Pavle vodio intiman odnos sa njom, da je osetio njenu ,,zlatnu vaginu", hteo je odmah da je ženi, pa je Jovanović imao oštar komentar.

Foto: TvPink

Mene interesuje da li bi ti Dragani dodelio zlatnu medalju - upitao je Darko.

Foto: TvPink

Što se tiče tog seksualnog čina, nije to zlatno, čak sam probao i lepše i bolje, zaista. U pitanju je neko slaganje i razumevanje međusobno, koje ja više cenim, više nego sam seks, jer je seks 50% neke veze, a sve ostalo je poverenje, razumevanje, koje je mnogo bitnije - odbrusio je Pavle i time pobrao sve simpatije publike i dobio gromoglasan aplauz.
Da li je istina da od onog trenutka kada si ti probao to što si probao sa njom, da si hteo da ti bude žena do kraja života - usledilo je sledeće pitanje od strane Darka Tanasijevića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se uvek divio tome što se dobro razumemo, tako da to nije istina uopšte! Ljudi koji mene poznaju, znaju koliko imam i šta imam, gde nemam potrebu to da iznosim, jer realno ona ima para za dva sladoleda. Što se tiče mojih automobila, koje je ona pomenula, ona zna da ja imam njih više, tako da nema potrebe da priča takve priče - poentirao je Pavle.

Međutim, to nije sve, sedma sila želela je da čuje iskren odgovor od Pavla shodno tome što je Dragana ispričala da Jovanović nije njena klasa:

Kako se osećaš kada Dragana, kojoj si poklonio srce i poverenje, kaže da si ti niža klasa od nje? - upitao je urednik portala Pink.rs.
Ne mogu to ja da komentarišem, jer ona zna kakva je realna situacija. Možda se to u trenu desio neki njen lapsus - ostao je gospodin i nije želeo da je blati Pavle.

PROČITAJTE JOŠ: SAD GOVORI DA MU SE SVIĐA LUNA, a sa NJOM je bio pre ZADRUGE? Isplivala fotka Petra Tojagića i ove kontroverzne pevačice! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'