AKTUELNO

Odlučila da stavi sve karte na sto.

U okviru pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem, zadrugarka Dragana Mitar je iznela pregršt novih detalja i informacija o vezi sa Pavlom Jovanovićem, ali i bračnoj krizi kroz koju je prolazila sa suprugom Sinišom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milana je zanimalo da Dragana objasni sve ono što je pričala zadrugarima u protekloj nedelji, pogotovo sve ono što je pričala pevaču Lepom Mići.

Pričala sam sam da sam sa Sinišom od svoje 20. godine. Ima jedan deo priče, a to je kada je trebalo da se udam za Sinišu. Nekoliko meseci pre svadbe nismo baš funkcionisali. On je tada završio sve oko braka. Osećala sam se sigurnije sa tim papirom jer sam imala i dete. Udala sam se 1. oktobra 2017. godine. Do tada sam bila verna i trpela sam nasilje. Kada sam ga upoznala, on je imao samo stalan posao. Nikakva kola. Kada sam ostala trudna, on je napredovao, bila sam uz njega. On nije imao ništa, ali je sa godinama stekao sve. Posle sam želela da se razvedem, nisam htela takvu priču - rekla je ona i počela da priča kako je upoznala Pavla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Slavila sam devojačko veče u jednom klubu, tu je bio i Pavle. Posle nekog vremena čula sam da je pričao kako je zaljubljen u mene. Govorila sam mu da je fin momak. To je bio moj jako loš period života, meni je trebalo da me neko sasluša. Tu se našao Pavle - podelila je sa zadrugarima, a onda spomenula svoj rođendan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za moj rođendan sam bila u bolnici, imala sam probleme. Od stresa i kada sam izašla saznala sam da Pavle nije hteo da dolazi jer je dolazio Siniša. Pavle i ja smo bili u površnoj komunikaciji. Posle toga sam odlučila da krenemo ispočetka Siniša i ja. Bilo mi je teško da ostavim Sinišu - govorila je, a onda spomenula najbolje druga Milana.

Voditelj je posle spomenuo da Dragana komentariše to što je rekla Zorici Marković da je Pavle bio u vezi psiho. I da se jedva njega rešila uz pomoć prijatelja Milana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je smetalo što se oni druže. Malo se on tu upetljao jer je on njemu pričao jednu stvar. Pričao mi je posle toga da je Pavle psiho. Nekada se priče nisu povezivale. Milan je nekada savetovao nešto i onda mi on prenese nešto drugo tamo. U tom periodu njegova ta devojka je ostala trudna i saznala sam da mi je kupio prsten za rođendan - rekla je Dragana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'