AKTUELNO

Nije očekivao da će negativno pričati o njemu posle svega što su proživeli.

Predstavnici sedme sile večeras postavljaju pitanja stanarima Bele kuće o gorućim temama koje su obeležile protekle dane u Beloj kući. Ono što intirigira javnost danima jeste odnos Dragane Mitar i njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića koga danima unazad ponižava kako nije vredan njene pažnje jer je niža klasa.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti smetaju Draganina konstantna poniženja da nisi njen nivo? I ti si posle svega izjavio da želiš da budeš sa njom - glasilo je jedno od pitanja.
To nisam izgovorio nijednog trenutka. Ta poniženja koja izgovara govore samo o njoj. To je razočaranje. Ovo je prvi put da se posvađamo otkako se znamo. Nisam verovao da bi tako nešto rekla. Nikad nisam rekao da je volim, već da mi je stalo do nje. Trenutno sam razočaran, tako da ništa ne bih pokušavao - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je usledilo pitanje za Draganu, da li je grize savest zbog svih reči koje je uputila svom bivšem ljubavniku.

Ispao je nesporazum, možda se nisam izrazila kako treba. Ne osećam grižu savest, mi ovde ne komuniciramo već 10 dana. Spolja sam čula mnogo ružnih stvari za njega. Znam kako je sve to ispalo, meni će uvek biti smešan taj njegov ulazak - ispričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: O NJEMU DANIMA BRUJE SVI U ZADRUZI: Ovo je OŽENJENI LJUBAVNIK Dragane Mitar iz Novog Pazara! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'