AKTUELNO

Zadrugari su primetili da je njihov odnos zahladneo.

Večerašnja emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" počela je da razotkriva mnoge detelja koji do sada nisu bili poznati.

Najuzbudljivija veza u rijaliti šou programu "Zadruga 2" jeste ona između Jovana Tomić Matore i Sanje Stanković, a Milan je uprvo "pretresao" njihov odnos.

Zadrugari komentarišu da odnos između vas nije kao pre, da Sanja radi sve radi reda, da se ona ohladila, da je sve to i Matora primetila, pa me zanima šta se to dešava između vas - pitao je voditelj.

Foto: TvPink

Jedine osobe sa kojima pričam o tome su Miki, Suzana i Ša, kao i Višnja. Ne mogu, toliko nam je teško ovde. Poenta cele priče jeste da je Sanja ušla ovde zbog mene. Kunem ti se, ne mogu da zaspim koliko me grize savest. Ne zameram joj, ne mogu da se foliram da mi je prijatno da budem sa njenim društvom, jer mi ne prijaju, ja ovde Baneta Čolaka izbegavam po kući. Jedino šta mene boli u našem odnosu što dolazi do te nervoze. Meni je ona olakšala ovde 50%, uopšte mi ne odgovaraju ljudi. Svi ti sa kojima komentarišem kapiraju šta hoću da kažem. Sanja ode u pab, ja ostanem ovde sa društvom. Ne daje mi povod da budem ljubomorna. Ne osećam toliku zaljubljenost u nju, već ljubav, pažnju i poštovanje - izjavila je Matora.
Ja volim svoju intimu da čuvam ispod porkivača, mislim da ne treba neke stvari transparentno da se rade i to je moje mišljenje. Želim i njoj da se druži, neću da zapostavlja svoje prijatelje zbog mene - obrazložila je Sanja.

Foto: TvPink

Pošto sam ja upućena u njihovu priču. mislim da je Jovani jedino preopterećenje jer je Sanja tu. I te kako mislim da je Sanja neko ko bi prekinuo ako bi joj nešto smetalo u vezi - dodala je Višnja Petrović, koja je bila pomenuta nekoliko puta tokom priče.

Potom je Milan izjavio da su se Sanja i Maja Marinković tokom noći poljubile u spavaćoj sobi, pa ga je zanimalo kako će to da prokomentarišu, s obzirom na to da je poznata netrpeljivost između Stankovićeve i Maje, koje su imale istog dečka.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: MISLIM DA JE OVO PRAVI TRENUTAK KADA ONA MORA DA PRESEČE! Ljuba ustala i progovorila o odnosu Ane i Davida, pa poslala poruku ćerki! SVI SU OVO ČEKALI!

Sanja i ja smo rešile naš sukob, razgovorom, ništa se nenormalno nije deislo između nas. Ja imam lepo mišljenje o njoj, sinoć smo porazgovarale, poljubac je bio u obraz – bila je jasna Maja.
Završile smo razgovor, poželele jedna drugoj laku noć i poljubile smo se u obraz – izjavila je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O . B.

#Zadruga 2

'