AKTUELNO

Ovo je prava istina o njenom braku!

"Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pomera sve granice u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2". Učesnici su se prisetili i prokomentarisali sve aktuelne situacije koje su obeležile protekle dane.

Voditelj je želeo da čuje zašto je Pavle Jovanović rekao da Draganu Mitar više neće spominjati, a onda je ponovo o njoj razgovarao sa zadrugarkama.

Pitala me je Rebeka da nešto ispričam, pa sam joj ispričao, rekao sam sve u lepom kontekstu. Mi ne pričamo danima, nisam primetio da ima čudno ponašanje - rekao je Pavle.
On njoj svašta priča od početka. On je mentor - istakao je Jovanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj je zatim identično pitanje postavio i Dragani, koja je, između ostalog, otkrila sve o tome kako je ušla u grupu "Models".

Da li joj je Mića rekao nešto što je njoj promenilo ponašanje - upitao je voditelj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle razgovora koji si imala sa Mićom ti si se totalno promenila, zašto si sedela kao ucveljena udovica tokom proslave srpske Nove godine - pitao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prijalo mi da sedim, nisam stigla ni da se spremim, boleo me stomak. Malo sam želela da odmorim, da se iskuliram, bila sam u svojim privatnim mislima. Ne presabiram se, jedino ja znam šta je i kako je u mom životu, drugi mogu da pričaju. Niko nije bio sa mnom i držao mi sveću. Ovo me je ugušilo i smorilo, malo mi nedostaje spoljni svet. Prija mi da se povučem u sebe, niko i ništa me ne zanima. Pavla ni ne spominjem, on je ispričana priča. U mojoj životnoj priči možda ima još nekih detalja, a možda je i ovo što sam ispričala previše. Ja dok sam studirala radila sam promocije, ja se ne j*bem za lovu, ne naplaćujem svoje s*ksualne usluge. Slikala sam se obnažena, ušla sam u grupu "Models", falila im je devojka za snimanje spota, onda su me pitale da uđem u grupu. Čak je i moj Siniša išao na to slikanje sa mnom. Nisam morala ni sa kim da spavam da bih bila u grupi. Nemam čega da se stidim - rekla je Dragana.

Kako se osetio prozvanim, Lepi Mića je dao svoj komentar na celu situaciju, te je istakao da je zadrugarka pogrešila jer nije odgovorila na prozivke koje joj je uputila Jovana Tomić Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao sam joj da ne treba da prekida kontakt sa Pavlom, jer to je bežanje i može da bude optužena da nešto laže. Rekao sam joj da ne sme da dozvoli da Matora kaže da je ušla u grupu zato što ju je neko j*bao. Zameram Dragani neke stvari, ne sme ništa ostati na pola puta, mora da kaže kako je i šta je. Slikati se naga za neke novine, pokazati svoje nago telo, tu nema ništa ružno. Ona se nije slikala za porno časopis. Dragana Mitar ima mnogo stvari koje ima da kaže, mnogo bi joj bilo lakše da nije u sukobu sa Pavlom. Dragana nije prostitutka i ovde se ne j*be, za razliku od tebe, Miljana - rekao je Mića i time otpočeo svađu sa Kulićevom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što podržavaš što se j*bala sa oženjenim čovekom? Što je braniš? Da je bilo koja od drugih devojaka, vikao bi "Ološu, prostituko, moralna nakazo". Ja se ne j*bem, ja vodim ljubav. Za tebe je bio brak svetinja, a sada si kontradiktoran - urlala je Miljana.

Mića je zatim ustao, došao do Dragana, zagrlio je i uputio snažnu poruku, što je kod nje izazvalo osmeh.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova lepotica čuva svoj brak! Dajte joj šansu da pokaže. Ne daj svoj brak, za brak pogini - rekao je pevač, ali mu se usprotivila njegova koleginica, Zorica Mraković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ću se uvek suprotstaviti Mići kada je Dragana u pitanju. Ova žena ima pravo da radi šta hoće, da vara muža, da ima petoricu pored njega, zato što on to njoj prašta, kao i ona njemu. Stala sam uz ovu ženu zbog zlostavljanja. Ja sam isto kao i Mića za brak, ali je bolje zdrav razvod nego truo brak. Znam da Dragana ništa ne laže, od početka njene karijere do dana današnjeg, znam njenog kuma, ali i gospodina "tortu". Nemojte lupati gluposti. Pavle nju više ne zanima. Pavle, brate, smučio si joj se - rekla je Zorica.

Kako bi raščistio celu situaciju i kako bi gledaoci shvatili šta se zaista dešava u životu Dragane Mitar, voditelj Milan Milošević postavio joj je samo još jedno pitanje koje je razjasnilo sve.

Da li si pre godinu dana podnela zahtev za razvod braka preko advokata - pitao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA KULIĆ NAJSTROŽE OSUDILA MIKIJEV I SUZANIN ODNOS: Ona je DOTAKLA DNO, ženi u njenim godinama ne priliči takvo ponašanje! (VIDEO)

Da - odgovorila je Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Dragana Mitar

'