AKTUELNO

Marija Kulić je razlog njihovog raskida.

Lazar Čolić Zola nije prisustvovao žurki i legao je u krevet u izolaciji. Primetivši da ga nema, Miljana Kulić je otišla do njega kako bi videla u čemu je problem. Kako nije dobila zadovoljavajući odgovor, novopečena verenica je vratila prsten di-džeju.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Miljana je upitala Zolu, zašto je plakao i zašto ne prisustvuje žurki, a kako je mislila da je laže i da je pravi razlog za to njena mama, Marija Kulić ona mu je vratila prsten, a on ga bacio na pod.

Dobro ja vidim da ovo nikuda ne vodi. Evo ti (skinula je Miljana prsten sa ruke). Ja ne mogu da budem između dve vatre. Rekao si da nikada nećeš uvredi moju majku. Meni se čini da ti igraš igru - rekla je Miljana Zoli i vratila mu prsten.

Foto: TvPink Printscreen

Ma ja neću nikome da ćutim, ja ne mogu da dopustim da meni neko kaže da sam mutav. Ja nisam znao da si ti neko dete na koje može da utiče mama - uzvratio joj je Zola besno.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je potom vratila prsten na ruku, rekavši da ga on svakako lično nije kupio, već osoblje iz produkcije i da će ga ipak zadržati.

Pročitajte još: PALO PRIZNANJE: Brendon otkrio šta je ILEGALNO RADIO, evo kako mu je zadrugarka odgovorila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'