AKTUELNO

U skladnom su braku već 10 godina.

Holivuski glumac Kristijan Bejl, koji je najpoznatiji po ulozi Betmena, jedan je od retkih koji uspeva da sakrije svoj privatni život od očiju javnosti. Ipak, ono o čemu su svetski mediji svojevremeno pisali je da je Bejla osvojila prelepa menadžerka iz Čikaga, koja je, ni manje ni više, nego srpskog porekla.

Naime, u pitanju je bivša manekenka Sandra Sibi Blažić koja je rođena 1970. godine, a njeni roditelji su se preselili u Čikago još davne 1960. kada su emigrirali iz Jugoslavije u Ameriku. Diplomirala je menadžment na univerzitetu "Južna Kalifornija", a povremeno je radila i kao manekenka.

Ovaj par upoznao se na krajnje neobičan način, kada je Kristijan došao u Holivud njegov mentor je bila je Vinona Rajder. Ona mu je pomogla da dobije angažman u filmu „Little Women“ iz 1994. u kome je ona igrala glavnu ulogu. Kruži priča da je Bejl na sve raznorazne načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje. Nakon toga je Bejli pronašao utehu u glumici Samanti Matis.

PROČITAJTE JOŠ: Selin Dion u vezi sa 16 godina mlađim plesačem, ovim su to i potvrdili! (FOTO)

Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih godina, Bejl je na jednoj od Vioninih zabava upoznao njenu ličnu asistentkinju. To je bila, ni manje ni više nego Sandra Blažić, sa kojom je slavni glumac i danas u braku. Par je 2005. godine dobio ćerkicu Emelin.

Pink.rs

#Kristijan Bejl | Christian Bale

'