AKTUELNO

Urlali jedno na drugo.

U toku večeri zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak na kom su Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora razgovarale o tome da li se plavuša dopada Marku Miljkoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević želeo je da čuje od Stankovićeve da li su sumnje pojedinih gledalaca istinite, te da je ona ovo izjavila kako bi napakostila Luni Đogani, sa kojom je Marko sada u vezi.

To smo juče objasnili, neću da se ponavljam. I ja i Jovana smo to primetile. Ona je to prva videla, ali nije pravila problem oko toga. Ja nisam htela da idem okolo i da pričam. Poverila sam se Ani jer mi je drugarica. Primetila sam to i pre nego što je on ušao u vezu sa Lunom. Ja nemam potrebu da njih posvađam, oni se vole, to je njihova veza. Rekla sam Jovani da ne bih volela da izađe klip ili pitanje da ljudi ne bi mislili da želim da joj napakostim - navela je Sanja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Zaboli te istina. Ti hoćeš njoj da napraviš problem i da je zavadiš sa celom kućom. Meni je lepša Ana, Luna. Po mom ukusu nisi dobra ženska. Osobi koja se voli, takve stvari ne priča. Luna i Sanja su se posvađale napolju zbog zajedničkog momka - rekla je Marija Kulić.

Ipak, Sanja je ovo demantovala, te je navela da su ona i Luna imale zajedničku devojku, odnosno da je Đoganijeva imala simpatije prema njenoj devojci, Jovani.

Matora je podržala stav svoje devojka, te je istakla da je ona zgodna i privlačna, te da nema problem sa tim da je drugi pogledaju, a onda je svoje mišljenje izneo Marko, koji je pred svima ponizio Stankovićevu.

Ja sam juče odgovorio. Nemam pojma kakav je ovo pokušaj, da se napravi neka priča sigurno jeste. Sa mnom niko neće moći da pravi priču u bilo kom smeru, ja znam moja osećanja prema Sanji i Matoroj. Nemoj da kažeš da je r*ba jer je mentalno raspad sistema. Ako ćemo o mojim r*bama i mojim ukusima.Tišina! Rekao sam tišina, neću da palim vatru - urlao je Miljković.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: GIRZLA USNU OD MUKE! Pušten snimak VRELE akcije Rebeke i Petrućija, POPOVIĆEVA PREBLEDELA! (VIDEO)

Ja sam našla prepisku moju i Markovu, molim moju Lejlu da to pronađe - zaključila je Sanja i time dala do znanja da je Miljković napolju pokušao da je zavede.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marko Miljković

#Sanja Stanković

'