AKTUELNO

Imao je potrebu da nešto da joj poruči.

Voditelj Ognjen Amidžić je posle Dragane Mitar i Pavla Jovanovića intervjuisao i Nenada Aleksića Ša, o temi koja je zaintrigirala javnost. Naime, Dragana je izjavila kako je reper zaljubljen u nju, što je on negirao istog momenta.

Reper je voditelju priznao da on nije zaljubljen u Draganu i da je svestan da će njena izjava dovesti u pitanje njegov brak sa Ivanom.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde pojma nemaš ko ti je prijatelj, a ko nije. Mi smo počeli da pričamo, videli smo da nas Pavle prati. To je počelo kao neka zaj*bancija. Čak sam ja Zorici rekao da Pavle nije naročito inteligentan. Sve je krenulo od toga kad smo Dragana i ja počeli da se družimo, kada je on iznosio laži o njoj. Njoj su se tada sušila usta. Rekao mi je da ulazi da je poremeti jer jedino on može da je smuva. Ja nisam ni mislio da bilo šta otkrivam. Ja sam joj rekao da u tom piskaranju ne odemo predaleko - ispričao je Ša, pa objasnio u kakvom je odnosu sa Draganom.
I Zorici sam rekao da ćemo Pavla da ložimo. To je sve bilo zaj*bancija, pa je otišlo predaleko. Bilo je pitanje da li sam zaljubiška, ja sam rekao da nisam. Ona me je pitala da li sam siguran u to i ja sam rekao: "Da". To moje "da" je u priči sa Zoricom preneto kao odgovor na pitanje "Da li si zaljubljen stvarno?" i bilo je "Jesam" - objasno je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga se Ša obratio svojoj ženi kojoj je poručio da nema potrebe da strahuje da je on izgubio osećanja prema njoj, već da je sve ovo deo rijaliti igre.

Ne želim da se moja žena potresa. Ja sam u rijalitiju, ali ne želim da se ona potresa. Niti je ona (Dragana) zaljubljena u mene, niti ja u nju, niti će tu biti nešto. Ona je bacila rovca, jer sam joj ja rekao da moramo da spustimo loptu i tu je ona malo zaplakala. Što se tiče mene, sve je okej. Flertovanje, sve okej, ali ja ne bih nikako prelazio granicu. Ja to ne bih uradio, jer bi to nju (Ivanu) poremetilo. Neće biti zaljubljenosti, ona ima muža, ja imam ženu. Ja stavljam svaku tačku na ovu priču o vezi. Ivana će skaprati da je sve ovo zezanje. Meni je samo krivo, jer je ona moj prijatelj i ta njena izjava je nepromišljena. Ja ne smatram da je ona loša osoba, ali je imala nepromišljenu izjavu. Pravi mojoj porodici i njenoj problem. Ta izjava je bezvredna - rekao je za kraj Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MUVA DEVOJKU TAKO ŠTO BLATI MENE: Pavle se zbog Dragane UMALO POTUKAO sa Ša, a onda rešio da progovori! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nenad Aleksić Ša

'