AKTUELNO

Drastično je smršala u poslednje vreme.

Nekoliko dana nakon što su njene fotografije sa 16 godina mlađim dečkom Pepeom Munjozom obišle svet, kao iz topa su usledile kritike na račun njenog fizičkog izgleda, a sada se pop diva Selin Dion (50) javno obratila "svetu".

Po svemu sudeći, Selin ne pridaje ni najmanju važnost kritikama i ne zanima je šta ko misli o njoj, još manje o njenom izgledu, a s obzirom na to da je stalno nasmejana, očigledno je da je srećna u vezi sa mlađanim dečkom i uživa u novoj ljubavi.

- Ako se meni dopada, ne želim da pričam o tome. Ne zamarajte se, ne slikajte me - poručila je Selin u nedavnom intervjuu pevačica, nekoliko dana nakon što su njene fotografije na kojima ima 50 kilograma obišle svet.

Muzička diva danas ima 50 godina i eksperimentiše sa stajlinzima kako bi pronašla onaj u kojem će se, pre svega, osećati atraktivno.

- Činim stvari za sebe. Želim da se osećam jako, lepo, ženstveno i seksi - izjavila je i bila je jasna u vezi sa svojim novim izgledom.

- Ako vam se dopada, tu sam. Ako ne, ostavite me na miru - poručila je Selin.

Podsetimo, suprug Selin Dion preminuo je 2016. u svojoj 73. godini. Dugo je bila odsutna iz javnih dešavanja i medija, a nedavno se pojavila u javnosti sa 16 godina mlađim dečkom, plesačem Pepeom Munjozom (34). Ipak, oni i dalje tvrde kako su samo "dobri prijatelji".

Autor: Pink.rs

#Selin Dion | Celine Dion

'