AKTUELNO

Ni posle smrti ne prestaju da ga prate intrige.

Pokojna legenda pop muzike Majkl Džekson više puta do sada dovođen je u vezu sa aferama u kojima je optuživan da je silovao dečake, koji su boravili na njegovom imanju Nedođija.

Foto: celebrityabc via Foter.com CC BY SA

Svetski tablodi došli su do šokantnog snimka, u kojem advokat ispituje Džeksona o spornim optužbama. Materijal je nastao 1996. a tiče se dečaka Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčaka, kao i Mekolija Kalkin, Džordana Čendlera i Breta Barnsa, koji su se družili sa pevačem na njegovom imanju.

U trenutku kad je video nastao, Majkl je imao 37 godina, a na snimku se vidi da je veoma često menjao raspoloženja. Stručnjak za govor tela ističe da je uprkos mnogobrojnim operacijama njegovo lice i dalje pokretno i da to dovodi do širokog spektra emocija, a prva njegova reakcija na ove optužbe je šok kao da nikada ranije nije čuo za ove optužbe.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL TRESE KRALJEVSKU PORODICU: Da li je Megan Markl zaista trudna ili dete nosi SUROGAT MAJKA?! (FOTO)

Foto: Tanjug AP

Ovaj snimak, koji u originalnoj verziji traje tri sata, biće prikazan na "Sandens filmskog festivala" u vidu dokumentarnog filma.

Pink.rs

#Majkl Džekson | Michael Jackson

'