AKTUELNO

Nije mogla da obuzda svoje emocije.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Ljuba Pantović se u jednom trenutku rasplakala i priznala svim zadrugarima da joj mišljenje Mikija Đuričića i Suzane Perović mnogo znači, jer ih smatra prijateljima. Ona je istakla da ju je povredilo to što ju je Miki napao da je bezosećajna i da se nije na pravi način postavila preva svojoj ćerki Aleksandri Subotić.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Rasplakala sam se zbog toga što smo Miki i ja prvi pričali o tim nekim stvarima. Ja imam masku žene koja je bezosećajna. To je jednostavno moj način samoodbrane. Miki i Suza su ljudi koji su se prema meni postavili fer i sa dobrodošlicom. Meni je bilo veoma krivo što sam se osetila napadnutom. Stvari koje se tiču moje ćerke, da sam je zamolila da ide na adresu mog oca. Da sam je javno zamolila da ide, ne jednom nego više puta. Žene znaju kako ume da zaboli kad im neko kaže: "Kakva si ti majka", a pogotovo od onoga čije mišljenje ti znači. Ja dobro znam kakva sam ja majka. Nek se javi ta koja kaže da je savršena majka i da su njena deca savršena. Moja deca nisu. Ja sam radila sve što sam mogla i radila sve što sam smatrala da mogu da ponudim i učinim. Uvek sam stala iza nje, šta god da je u životu uradila ružno. Ja borim borbu sa sobom šta to nisam dobro uradila. Borim se sa mišljenjem zašto ja nisam izašla na cigaru na Božić pre nego što je Mina krenula. Ja ovde milion ratova vodim. Mene je za Božić moja ćerka prvi put zagrlila. Ja sam uspela da dođem do nje. Radila sam to kao majka, idući za njom po imanju, nudeći joj čokoladicu, ne bi li progovorila sa mnom - pričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je u nekoliko navrata priznao da sama odaje utisak bezosećajne osobe i da mu je krivo što ju je provocirao svojim komentarima.

Pročitajte još: TO JE BILO MUČENJE: David priznao da ne može da zamisli budućnost sa Aleksandrom, pa istakao: MI SE NE MOŽEMO POMIRITI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ljuba Pantović

'