AKTUELNO

Takmičarka nije oduševila žiri kao prvi put.

Tanja Avramović ima 32 godine i dolazi iz Gornjeg Milanovca. Ona se stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila pesmom ''Treba vremena'' koju peva Ana Bekuta.

Foto: YouTube screenshot

Takmičarka je dobila glas od Dragane Mirković, Maje Nikolić i Bore Đorđevića.

- Pravo da ti kažem, ova devojka zna da peva, ali mnogo je nečistih tonova i falš ispevanih reči. Kad pomislim da udarim zeleni taster, ti padneš u falš. Na nekim mestima jeste bilo izuzetno lepo - istakao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je više smetala agresivnost kod tebe, nežniji prilaz bi bio bolji. Ostao sam gore da bih ti dao šansu da u baražu pokažeš da znaš da pevaš - kazao je Bora.

- Znam da si ti snažno pevala, ali ako ti smetaju obe slušalice, izvadi jednu da možeš sebe da čuješ. Mi praktikujemo tri stolice da bismo dali šansu i u baražu, zato izdrži još malo - savetovala je Brunclikova.

Foto: YouTube screenshot

- Sećam se da si ti sve nas u prvom krugu oduševila i da si ima svih pet stolica. Iznenađena sam večeras. Kao da nisi imala snage u refrenu, kao da si umorna. Nije mi to ličilo na tebe. Jako se dobro sećam kakva si bila. Bili smo oduševljeni. Šteta, sve što su kolege rekle, bili su u pravu - kazala je Dragana.

- Moje kolege su bile u pravu. Savladaj sebe jer krajevi nisu bili dobri, ali ti si dobar pevač i bilo je za tri stolice - rekla je Maja na kraju.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Tanja Avramović

'