AKTUELNO

Nije joj svejedno što joj je Tomović prebacio zbog ovoga.

Voditelj Milan Milošević je posetio ove noći Belu kuću kada bi sa zadrugarima izvršio pretres nedelje i pričao o najaktuelnijim dešvanjima u "Zadruzi 2". On je u jednom trenutku upitao Višnju Petrović šta je to prenela iz spoljnog sveta Staniji Dobrojević, jer je ta informacija vidno uznemirila Dobrojevićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Petrovićeva nije želela da kaže o čemu se radi, ali Stanijin izraz lica je rekao sve. Doborojevićeva nije mogla da se suzdrži i ne kaže da je ta informacija zapravo poruka od njenog dečka Vladimira Tomovića da povede računa o svom ponašanju i da se drži na distanci od muškog dela ukućana.

To nije moglo da ode. Po cenu honorara, ja to neću reći - rekla je Višnja.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste me poremetilo, a jedino mogu da iznapušavam Vladimira. On je meni zamerio sve. Ja treba da sedim tamo u ćošku, ja ne smem da postojim. Ušla sam, verna sam mu kao pas. Ako njemu smeta što meni Bane daje hranu i prilazi mi Pavle da razgovaramo kao drugovi, to je debilizam. Da, ovo sam ja. Ako sam ja nešto zgrešila, onda okej. Meni je do Vladimira stalo, ja njega volim, verna sam mu i znam da on mene voli, ali je drugačiji tip, on voli da isteruje pravdu - rekla je Stanija besno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BORAVIĆE U ZADRUZI DVE NEDELJE BEZ DINARA: Zbog grubog kršenja pravila i iznošenja informacija iz spoljnjeg sveta, Veliki šef kaznio ove zadrugare! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'