AKTUELNO

Niko nije mogao da dođe do reči od nje!

Zadrugari su zaseli za velikim stolom nakon što je Veliki šef poslao pismo da stanari Bele kuće trebaju da održe porodični sastanak na temu o međuljudskim odnosima, ali i da prokomentarišu mandat ovonedeljnog vođe, Lune Đogani.

Glavne teme za stolom bile su potez Branislava Radonića Brendona koji se tokom žurke iskrao i bacio namirnice i hranu u đubre, te su se ponovo svi zadrugari složili da je taj potez izuzetno neprimeran od strane šoumena.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne želim da se svađam ni sa kim, niti učestvujem u drugim stvarima. Doći će dan kada ću svakom zadrugaru ovde prići i reći šta imam u lice - započela je Zorica.

U jednom trenutku, Zorica Marković je počela da priča o razgovoru koji je imala sa Zerinom Hećo, budući da se njeno razočaranje povećalo kada je saznala da je njen , sad već bivši dečko, Vladimir Todorović ne voli. Kada je Markovićeva počela da priča o Zerini, ona je doletala iz spavaće sobe i počela da viče na sve zadrugare.

Previše sam ispovređivana ovde, ja ne mogu da se pomrim sa tim. Šta vas boli k*rac da li ja ležim? Izmišljate priče samo - vikala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Koji ti problem devojko imaš? Imaš muža koji ti čuva dete, sve imaš vani. Imaš problem što te neko nazove folirantom ili da si lažov? 'Ajde više siđi dole i idi lezi - odbrusio joj je Toma Panić.
Šta vam nije jasno? Pričate o meni, nemam reč, ali što pričate o meni? Zorica me je spomenula zato što joj je Bora preneo informaciju koja nije tačna, ima pravo da me pomene. Problem vam je plasman? Je l' vam problem kako ćete da živite posle ovoga - vikala je na sav glas Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Da li će joj Zola preći preko ovoga?! Miljana pevala pesmu Slobe Radanovića, PA PORUČILA OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'