AKTUELNO

Ne želi da ponavljaju iste greške.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Kako su Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković imale žestok okršaj koji je zamalo doveo do raskida, Nenad Aleksić Ša upitao je svoju rijaliti cimerku da li je njihovo pomirenje konačno ili je samo trenutno primirje.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je trenutno primirije između vas dve ili je to konačno pomirenje? Mnogo je ružno ono što ste se svađale - rekao je Ša.
Ja sam mislila da je problem daleko dublji. Problem više ne postoji. Ni veza, ni prijateljstvo ne mogu bez poverenja. Ne smemo to da dozvolimo, da izgubimo poverenje jedna u drugu. Otišlo je predaleko, užasno je. Neću da dozvolim sebi da je vređam. Ona je prešla granicu za neke stvari. Bolje da se razdvojimo, ako dopustimo sledeći put ovo isto da ne bismo povređivale ljude napolju - objasnila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: David opleo po Zerini tokom PORODIČNOG SASTANKA: Ona to stalno radi! Vlada priznao da bi uradio sve PONOVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'