AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

Večeras se u ''Zadruzi 2'' održava izbacivanje. U studio je stigla podrška nominovanih zadrugara. To su Vlada Todorović, Zerina Hećo i Pavle Jovanović. Tim povodom majka Baneta Čolak se javila da kaže nešto o odnosu Zerine i Vlade.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jasmina Čolak je otkrila da je za sve kriva Zerina Hećo. Spomenula je da je Hećo vrlo vešta u manipulacijama i da je radila Vladi, isto što i Banetu. Na kraju razgovora je rekla da bi Zerina dobila nominaciju zadrugara, ali je potez brijanja glave spasio.

Prošla sam golgotu. Sad gledam klipove. Interesantno mi je kada se prave retrospektive uvek se gledaju loše strane. Nikada se ne gleda kad joj je pesme pitao. Popljuvala je po njegovimm emocijama. Ne sviđa mi se to. Sigurna sam bila od početka da ga ona ne voli. Sad kad sklapam kockice. Sve su to bile minipulacije i glume - otvorila je dušu Jasmina, pa je opisala odnos Vlade i Zerine:

Foto: RTV Pink

Zamislite vi posle tolikih emocija, da posle dve nedelje Zerina uspe da Vladu da iz njega izazove takvu reakciju. Da on onako drekne. Onda vam postane jasno. U sve to uključite Banetove emocije, uključite i njene manipulacije. Verujte mi da je poenta u tome da su neke njegove reakcije bile iznuđene iz njega, isto tako i iz Vlade - rekla je, pa je iznela stav i mišljenje o Zerininom skandaloznom potezu:
Jezivo mi je bilo sinoć dok sam je gledala, prolazila me je jeza. Svi su glasali za nju jer je ošišala glavu, to je neko sažaljenje... - rekla je Jasmina.

Bane je jutros u salonu obrijao glavu, a Dušica Jakovljević je pitala Jasminu da li je to možda prvi korak ka pomirenju Zerine i Baneta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pomislila sam na to. Mislim da to nikome ne bi dobro došlo. Između njih drugarstvo ne može da postoji. Mislim da to Zerina neće hteti. Mislim da Bane treba da prekine komunikaciju - otkrila je svoje sumnje Čolakova.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jasmina Čolak

'