AKTUELNO

Ne može da je podnese!

Jelena Krunić juče je izazvala pravu pometnju kada je tokom trajanja radija "Amnezija" pročitala priču koju je posvetila Staniji Dobrojević i Vladimiru Tomoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jelena je isprozivala bivšeg zadrugara i Staniju zbog načina na koji je njihova veza završena:

Sve priče su zasnovane na istinitim likovima i događajima, doduše i pretpostavkama. Došla je ta famozna subota kada je baš ta Stanija Dobrojević, ta kulturna gospođica i princeza našeg rijalitija bila javno ostavljena i osramoćena pred milionskim auditorijumom od strane njenog dečka Vladimira Tomovića, poznatog kao veliki zaštitnik žena. Tuga i njeno lavovsko srce se rasipa na sve strane, a suze su se ronile samo par najdragocenijih minuta. Došlo je jutro u našem luksuznom salonu lepote gde se sve sem duše može ulepšati. I gle čuda! Stanija rešila da se digne iz pepela i dođe da svoje slomljene nokte dovede u red i uvije kosu, čineći nam se da je ta ljubav za par sati nestala. Sa plesom na doku našeg velelpnog grada, dokazala nam je da se i prave ljubavi mogu zaboraviti za par sati. Jer, da li postoji neko ko će lavicom upravljati?! Da li će joj zamereno druženje sa Čolakom bilo ko zabraniti?! Ne! Da li je Čolak samo igračka, karta spasa ili revolta, pitamo se?! Puno je preintrigantnih pitanja, i još takvih odgovora. Vreme će pokazati, da li je to između njih dvoje emocija, marketing ili postoji još nešto. A odgovor procenite sami dragi gledaoci, a do tad je lavica ranjena sama protiv svih! - pročitala je Krunićka.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je očigledno jako zasmetalo Vladimiru, koji se oglasio na svom Instagram profilu i uporedio Jelenu sa izmetom, a kako to izgleda pogledajte ispod teksta.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Tomović

'