AKTUELNO

2001. preživela je moždani udar, godinama nije mogla da govori, čita i piše!

Holivudska diva Šeron Stoun nedavno je napunila 61. godinu i tako zagazila u sedmu deceniju života. Rođendan je proslavila u krugu bliskih prijatelja, a na društvenoj mreži Instagram podelila je neke momente sa intimnog druženja.

Šeron, koju svi pamtimo po čuvenoj sceni iz "Niskih strasti", je kao vino, što je starija to je lepša. Ona svoje godine ne krije, a za nju su one samo broj. Ono što je manje poznato je da je ona svoju karijeru započela kao manekenka, a sa 22 godine je debitovala u filmu Vudija Alena "Sećanje na zvezdanu prašinu".

PROČITAJTE JOŠ: LEJDI GAGA TRUDNA? Nakon glasina da je u vezi sa Kuperom, nove informacije šokirale javnost! (FOTO)

Iza sebe ima dva propala braka i to sa Filipom Bronsteinom i Majklom Grinburgom, a usvojila je tri sina. Šeron je takođe aktivna i kada su humanitarne akcije u pitanju, pa nesebično pomaže onima kojima je to najpotrebnije.

2001. godine doživela je teški moždani udar, a lekari su joj davali samo 5% šansi da preživi. Godinama nije mogla da govori, čita i piše, ali je preživela.

U četrdesetima sam došla do trenutka kad sam se zatvorila u kupatilo s bocom vina, zaključala vrata i rekla: 'Ne izlazim van dok u potpunosti ne prihvatim svoj izgled.' Mislim da večna lepota ne postoji. To je samo ustaljeni izraz. To je apsurdno i nemoguće. Preživela sam moždani udar i vrlo sam zahvalna na činjenici da uopšte mogu stariti - govorila je Šeron tada.

Pink.rs

#Instagram

#Šeron Stoun

'