AKTUELNO

Koraćevoj neće biti svejedno kad čuje za ovo!

David Dragojević bio je neutešan od ranog jutra, a ni razgovor sa Drvetom mudrosti mu nije pomogao da se oraspoloži i vrati sebi osmeh na lice.

On je već danima u hotelu, jer nije želeo da širi negativnu energiju ostalim cimerima koji se dobro zabavljaju na Rajskom ostrvu. Zbog toga je Marko Petrući odlučio da mu priđe i pokuša da ga sasluša u ovim teškim trenucima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ostajem u Beogradu, pukao sam. Ne mogu više da izdržim ovo, ej, moja mama čita novine, peca se na neke priče. I ne znam gde je Aleksandra, da li je još uvek kod mene. Ne da sam pao, nego sam se zakopao, tako se osećam - rekao je David.
Znam da su te nepravedno osudili i rekli da si sujetan. Rešiće se sve to, samo iskuliraj. Razmisliće i ona, malo je sa ženama tako - rekao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Ćaleta nisam video godinu dana, voleo bih da ga čujem i da vidim da li je dobro. Samo sam hteo da pričam. Ne mogu, sve ide na moju štetu. Stalno neko protiv mene, je*em mu mater! Dokle više?!

Marko je bio snužden zbog Dragojevića koga nikad nije video u ovakvom stanju, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

#Marko Petrušević

'