AKTUELNO

Dobrojevićeva joj nije ostala dužna.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu. Ukućanima je pušten klip kada Stanija Dobrojević priča sa Lunom Đogani o tome da li je njena ljubav sa Markom Miljkovićem dovoljno jaka, ako on nije spreman da izgubi honorar da bi prisustvovao na žurki sa njom. Luna je prva komentarisala.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Pismo Velikog šefa PRODRMALO zadrugare: Zbog kršenja pravila ukućani ovako kažnjeni, a od danas ovo moraju da poštuju! (VIDEO)

Ja sam rekla da meni ne treba da sakle on ovde u jezero da bi dokazao da me voli - rekla je Đoganijeva.
Bolje da je ja ne komentarišem - odgovorila je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto? - upitao je voditelj Milan Milošević.
Zato što sam sinoć imala komentar na sve ono što je iznela o Gastozu. Ona sama svojim postupcima pravi od sebe to što pravi, nisam joj ja rekla da je ona to - dodala je Stanija, aludirajući na to što joj je nakon Luninog priznanja da je imala intimne odnose sa Nenadom Marinkovićem, rekla pravi od sebe j*bačicu.

Foto: TvPink Printscreen

Muka mi je od moralisanja. Mogli ste da mi morališete prošle sezone, ove ne. Ja sam rekla posle sinoć da Stanija ne može očima da me gleda. Mene ne zanima šta ona radi, ja nju nikada nisam komentarisala. Ona se bavi time šta ja radim - požalila se blogerka.
Ja sam plaćena i dužna ovoj kući da komentarišem. Izgleda kao da se sve svodi na toalet i tu površnost. S*ks, s*ks, s*ks. Niko ne čuva intimu. Samo jeftine emocije i to je to - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Razlika između tebe i mene je što sam ja isto plaćena, ali ja tebe ne komentariše - odbrusila joj je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu se ubacila i Ljuba Pantović, koja je u žestokom sukobu sa Stanijom.

Ona je od početka odabrala za koga će da se kači. Luna je jako bitna napolju i svako ko se kači na nju će dobiti bitnost napolju. Ona samo glumi i ništa ne radi, a da nije proračunato. Ali se pogubila, itekako je ljubomorna na sve vezano za Lunu - prokomentarisala je Ljuba.
Ti si identičan komentar za Lunu i Gastoza kao Stanija, imala ti kad si pričala sa Zoricom i podsećam da je samo Sanja rekla Luni iskreno šta misli o tome još pre neki dan - rekao je voditelj Ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ispitivanja Lune da li je bila sa Gastozom pre "Zadruge 1" ili "Zadruge 2", Đoganijeva je imala komentar.

Treba da budete srećni što sam ja ovako iskrena glupača. Manite se morala i poštenja u rijalitiju - odbrusila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao Marka da li ima komentar na celu situaciju, na šta je on odlučio da se vrati na prvobitnu temu iz klipa i tako izbegne odgovor.

Što se teme tiče, ne treba da na taj način dokazujemo jedno drugom ljubav, bolje da taj novac iskoristimo na letovanje - zaključio je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'