AKTUELNO

Bio je njena velika ljubav!

Zoran Davidović, koji je poznatiji pod nadimkom Ćanda, izrešetan je 2000. godine u automobilu "Audi A8" na uključenju za auto-put Zagreb - Beograd. Sa njim je u kolima bio i Ivan Stojanović koji je takođe nastradao. Najmanje dvojica nepoznatih napadača pucalo je iz automatske puške "kalašnjikov" iz automobila "audi" bez registarskih tablica, koji se paralelno kretao s žrtvinim vozilom. Posle zločina, ubice su pobegle ka centru Beograda da bi se sa autoputa isključili kod Bežanijske kose, a "audi" je pronađen spaljen u Hercegovačkoj ulici u Zemunu.

Zoran Davidović bio je dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju, iako nikada zvanično nije bio u sukobu sa zakonom. Rođen je na Miljakovcu gde je i živeo, a u tom naselju je izgradio velelepnu kuću. Jedno vreme je bio i prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

O njegovim poslovima se malo znalo, a pripisivali su mu mnogo toga, iako ga policija nikada nije privodila. Planirao je da se sa Miljakovca preseli u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa Jelenom Karleušom.

Foto: Printscreen YouTube/Alen Albinovic Official

Njihova romansa počela je u vreme NATO bombardovanja 1999. godine. Govorilo se da imaju mnogo toga zajedničkog.

Mislim da konstantno trvenje dve jake ličnosti daje savršenu celinu - okarakterisala je Jelena tada svoju vezu sa Ćandom, te govorila da ju je branio od nasrtljivaca.

On je pričao da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na drugačiji način otkad se zabavlja sa popularnom pevačicom.

Kad se pogledam u ogledalo, kažem: "Kakav šmeker!" Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila "bingo" - govorio je Davidović.

Ipak, i kada bi se našalio na račun njihove veze, odmah bi dodao da je najlepši, ali da je njegova devojka lepša čak i od njega.

Foto: Printscreen YouTube/SamoZaVaseOci

Autor: Pink.rs

#Jelena Karleuša

#Zoran Davidović Ćanda

'