AKTUELNO

Doroteina majka Dragana kipti od besa zbog Subotićevih emotivnih izliva prema njenoj ćerki.

Pre samo nekoliko dana u najgledanijem rijaliti programu ,,Zadruga 2" desio se veliki preokret. Naime, Karađorđe Subotić svojoj cimerki iz Bele kuće, Dorotei Jovanović napisao je ljubavno pismo i time iznenadio mladu takmičarku.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su zadrugari ostali šokirani njegovim potezom, stupili smo u kontakt sa Doroteinom majkom, Draganom Jovanović, koja nije imala lepo mišljenje o Subotiću. Još na početku razgovora ispričala je koliko je loše podnela situaciju sa Doroteom i Karađorđem.

Znate kako, ne da ne podržavam, naravno da ne podržavam, ja to vidim kao vid bolesti, verujte mi. Ja protiv njega nemam ništa. Čitava noć mi je prošla u teškom ludilu, bilo mi je toliko žao. Ovo mi je bio najveći stres, jer ako sam ja bila sinoć na rubu da završim u bolnici zbog mog zdrastvenog stanja, apsolutno me je potresla cela situacija. Nije zaslužila ovoliko ponižavanje, nije normalno komplentno dešavanje. Ne znam odakle njemu pravo da tako nešto pokuša? - započela je Dragana priču za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Nakon toga, upitali smo Draganu da nam iznese mišljenje o Karađorđu, te se prisetila njegovog gesta kada se skinuo kraj bazena, dok je njegova ćerka bila još u rijalitiju.

Šta mogu da mislim? Gledala sam ga kao Aleksandrinog oca i tu je bio kraj! On joj može biti kao otac, ali ne ide, ovako ne ide. Karađorđa treba da bude sramota, prvo njegovog deteta! Njegovo skidanje na bazenu, to nije bilo u redu da uradi ispred svog deteta, neću da razumem to. Ja nisam znala šta ću od sebe - izjavila je vidno uznemirena Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana nije mogla da ostane nedorečena i kada je u pitanju ponašanje Mikija Đuričića tokom noći kada je obelodanjeno za ljubavno pismo. Doroteina majka imala je jasnu poruku za pčelara iz Kupinova.

Bilo mi je teško kada sam gledala Mikija i njegovo ponašanje prema Dorotei. A Miki bi trebalo da se pozabavi svojim klipovima iz toaleta, sa Suzanom. Koga zanima njegovo mišljenje? Samo isprani mozgovi, njegovo mišljenje nikog ne zanima - izjasnila se Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte u nastavku teksta trenutak kada je Karađorđe pred svim zadrugarima poklonio Dorotei cveće u ime njihovog odnosa, ali i njenu burnu reakciju.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Dorotea Jovanović

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

'