AKTUELNO

Knjiga koja je izazvala lavinu oprečnih komentara ugledala svetlost dana!

Nakon što su detalji dokumentarnog filma "Leaving Neverland" izazvali burnu reakciju javnosti, život pokojnog kralja popa, Majkla Džeksona ponovo šokira svet. Naime, sada su objavljeni delovi knjige "The Magic and The Madness" u kojima se opisuje život Džeksona i njegove nekadašnje supruge Lise Meri Prisli, ćerke Elvisa Prislija.

Foto: Tanjug AP

Majkl i Lisa bili su u braku od 1994. do 1996. godine, a kako J. Rendi Taraboreli kaže, u knjizi postoje delovi iz njihove najuže intime, koje mu je pevač sam pričao.

Prvi put kad je nakon seksa upalila svetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupaonicu kako ga ne bi mogla vidjeti. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to tačno uloge bile - napisao je u svojoj knjizi Taraboreli.

On je dodao i da ga Lisa nikada nije videla bez šminke, a kada je pokušala da mu pripremi iznenađenje, Džekson bi se sprepao

Lisa ga je jednom prilikom pokušavala iznenaditi, ali on bi svaki put vrisnuo: "Nemoj me gledati" i odmah otrčao u kupatilo - piše u knjizi.

Kako prenose britanski mediji Džejms, jedan od muškaraca koji su Džeksona optužili za seksualno zlostavljanje, rekao je da mu je sam pevač tvrdio da je njegov brak s Lisom 'samo predstava za javnost te da između njih ne postoji ništa osim velikog prijateljstva'.

Foto: Printscreen YouTube/ blacktreetv

PROČITAJTE JOŠ: ZAGAZILA U SEDMU DECENIJU: Slavna glumica napunila 61. godinu, a i dalje izgleda kao avion! (FOTO)

Pink.rs

#Majkl Džekson | Michael Jackson

'