AKTUELNO

Otkrila šta misli o onome što se desilo sinoć u Zadruzi.

Toma Panić i Nadežda Biljić šokirali su javnost i gledaoce najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge" kada su sinoć u Beloj kući čak tri puta imali seks. O onome što se desilo među njima priča se kako u velelepnom gradu nadomak Beograda, tako i napolju, a celu situaciju za portal Pink.rs prokomentarisala je i pevačicina majka Slavica Biljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo pozvali Slavicu, ona je bila vidno raspoložena, te odmah podržala sve što se dogodilo sinoć između Tome i njene ćerke.

Ja vidim da su oni raspoloženi, srećni, zadovoljni. Ja sam zadovoljna kada je ona zadovoljna. Oni su oduvek imali dobar odnos, kako je Nada sada ušla ponovo, oni su delili sve, druže se od početka, tu su zajedno, jedno za drugo, videla sam da je Toma par puta budio pošto ona ima taj problem sa spavanjem (smeh). Pretpostavila sam da će tu nešto da se desi. Oni su upućeni tamo jedno na drugo, to je drugi svet, oni tamo žive život - rekla je Slavica.

Na pitanje da li bi podržala njihovu vezu, odgovorila je potvrdno.

Pravo da vam kažem ne znam, ja koliko vidim njih dvoje su zadovoljni, sastavili su krevete, šale se, pominju i mene i Tominu mamu, mi smo tu za njih da izdrže do kraja. Podržavam ih, što da ne, oni su mladi ljudi, nikog nisu ugrozili, videćemo. Ne bih da se radujem preterano (smeh) - istakla je Slavica.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Na samom kraju pevačicina majka nam je priznala i da joj se više dopada Toma nego Miki.

Oni su približnijih godina, drugačiji, drugačije je to u odnosu na Mikija. Čuli ste i da je Miki rekao da nije voleo Nadeždu... Sve dok su njih dvoje okej, to je sve dobro. I da sutra ne budu zajedno, punoletni su, znaju šta rade i to je to - zaključila je Slavica.

Autor: N. Vujčić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Slavica Biljić

#Tomislav Panić

'