AKTUELNO

Bio je njena prva ljubav.

Aleksandra Subotić pre nekoliko dana vratila se u najgledaniji TV format ikada na našim prostorima "Zadruga 2". Ovu ukućanku je pred kamerama prevario sada njen bivši dečko David Dragojević, sa Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Svojim ulaskom Aleksandra je potpuno pomrsila konce Dragojeviću i Koraćevoj, koji su do pre nekoliko dana maštali kako će izgledati njihova porodica koju planiraju da osnuju nakon izlaska iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: IZVELI GA IZ TAKTA: Zadrugari zahtevali previše od Miće, dobacivali mu i vikali, njemu PUKAO FILM, pa ih izvređao! (VIDEO)

Iako često ističe da je do ušiju zaljubljena u Dragojevića, sa kojim redovno razmenjuje nežnosti pred njegovom bivšom devojkom, Ana Korać godinama je patila za svojim prvim momkom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su za portal Pink.rs rekli bliski izvori Koraćeve iz Ivanjice, ova zadrugarka je tokom svog srednjoškolskog doba bila u ljubavnoj vezi sa sugrađaninom Borislavom Mihailovićem.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Prvo je bilo sve super između njih, a onda su krenuli problemi. Borislav je preko Aninih prijatelja često znao da joj šalje cveće na kućnu adresu kada se posvađaju. Međutim, Anu je povredilo kada je saznala da ju je Borislav prevario sa drugom devojkom, zbog čega je godinama patila. Evo, a sada je ona drugoj devojci uzela dečka. Karma - govori za Pink.rs izvor blizak Koraćevoj.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: TEODORA DŽEHVEROVIĆ PONOVO UČESNICA ZADRUGE?! Oglasila se pevačica i javnosti saopštila OVO (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#David Dragojević

'