AKTUELNO

Pevačica nije mogla da kontroliše emocije od uzbuđenja.

Svi članovi žirija, ali i publika zajedno sa takmičarkom Sandrom Spremić i Milanom Kalinićem počeli su tačno u ponoć da pevaju rođendansku pesmu Dragani Mirković.

Foto: YouTube screenshot

Nakon što je dobila poklon od Kemiša i Zorice, na bini se pojavila velika torta na kojoj je bila Draganina fotografija. Šaban je prišao i uručio svojoj koleginici poklon.

Mirkovićka je bila oduševljena pažnjom, a iznenađenje je raspametilo do te mere da je zaplakala. Sve vreme publika je skandirala ''Gago mi te volimo''.

Foto: YouTube screenshot

- Čoveče, nisam ovo očekivala - rekla je ona.

- Ovo je prvi put da tvoj Toni nije pored tebe za tvoj rođendan od kako ste zajedno. On ti je poslao ovu tortu - rekao joj je Milan Kalinić.

Foto: E-stock

- Hvala vam puno. Hvala produkcijo, šokirana sam. Drago mi je da plačem u ''Pinkovim zvezdama'' od sreće - govorila Dragana koja je bila pod ustiskom iznenađenja.

- Puno pozdrava za Draganinog supruga Tonija i njenog sina i ćerku u Beču - rekla je Dara.

- Šaci hvala ti što si poslao tortu za sve - pozdravila je Dragana svog supruga Tonija.

Foto: YouTube screenshot

Članovi žirija nazdravili su sa Draganom Mirković i zatražili od nje da otpeva novu pesmu ''Od milion jedan'' što je ona i učinila.

Nakon nje, zapevao je i Milan Kalinić pesmu ''Nađi novu ljubav'' od Saše Matića. Članovi žirija igrali su dok je voditelj pevao.

Autor: B. Radonić

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

'