AKTUELNO

Pevačica je uživala je u iznenađenju koje su joj pripremili, ali nešto drugo joj se mnogo više dopalo.

U večerašnjoj emisiji ''Pinkove zvezde'' predstavio se i Nikola Stanišić koji ima 16 godina. On dolazi iz Skoplja i predstavio se Adilovom pesmom ''Ne mogu bez tebe ja''. I on je uspeo da raspemeti članove žirija i dobije svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

- Svaka ti čast. Što se mene tiče, ja volim ovu pesmu i mnogo si simpatičan i lep.Ne mogu da verujem da imaš tako malo godina i ovakav glas - rekla je Dara.

- Ja sam Jugosloven u srcu i volim Makedoniju. Ti si dobar pevač i nisi bio siguran u sebe samo zato što imaš tremu. Prema tome, bravo Makedonija - pohvalila je Maja takmičara.

- Najlepši poklon je ovakva emisija sa ovako dobrim pevačima. Da sam naručila ovako dobre pevače za rođendan, ne bih mogla da ih nađem - oduševljena je bila Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

Zorica je zamolila takmičara da otpeva Makedonsku pesmu, što je on i učinio, a Šaban je uživao u njegovoj interpretaciji.

- Ja ne znam kako ćemo na kraju da izaberemo pobednika jer su svi ovako dobri - istakla je Dara.

Šaban ga je savetovao da peva Makedonske pesme jer su mnogo lepe.

Nakon Nikole, na scenu je izašao Emil Fetahović koji ima 19 godina. Takmičar dolazi iz Rožaja i predstavio se pesmom ''Lipe cvatu'' od Bjelog dugmeta.

- Dobro veče paketiću naš. Stvarno donosiš maksimalno raspoloženje i energiju. Uživala sam. Ne bih da se ponavljam - oduševljena je bila Dragana.

- Momče, dobar si, meni je sve bilo jasno kada je Bubica počela da skače. Čulo se da znaš da pevaš. Bravo i za tebe i za Bubicu - kazao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Ti si mi omiljen. Mnogo si simpatičan i harizmatičan i jako dobro pevaš. Pevaj Čoline pesme, lepo ti stoji - objasnila je Dara.

Foto: YouTube screenshot

- Umeš da vladaš scenom i neću da pričam o zamerkama jer ti imaš harizmu i kupio si nas - istakla je Maja.

- Pravim listu pevača koje želim da pratim što više u ovom serijalu i ti si jedan od njih. Puno sreće ti želim - rekla je Zorica.

Autor: B. Radonić

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

'