AKTUELNO

Morao da se oglasi!

Veza Marka Miljkovića i Lune Đogani privlači veliku pažnju javnosti koja prati najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu". Iako su njih dvoje glavni akteri priče, u sve su umešane i njihove porodice, a Gagi Đogani, Lunin tata, imao je potrebu da se oglasi.

Foto: Pink.rs

Naime, Gagi je podelio na Instagramu fotografiju sa svojom ćerkom uz podužu poruku, a nije mogao da se ne osvrne na "Zadrugu 1" i vezu Lune i Slobe.

Poštovana podrško, poučen situacijom koja nam se svima desila u Zadruzi 1, kada smo svi podržali Lunu i Slobu kao jedno i kada nismo pravili razlike u podršci ljubavi i njih kao par, imam potrebu da vam se svima obratim. Kao Lunin tata i kao neko ko je zvanično i predstavnik Lune dok je ona u Zadruzi, želim da vam kažem da poštujem njen izbor i vezu sve dok je ona srećna, ali njena podrška je samo njena, jer Luna će nastaviti karijeru i nakon Zadruge. Molim sve ljude koji su podrška Luninom dečku da ne koriste Lunu u svrhe promocije svojih stranica kao i da je ne vređaju, a isto tako molim i Luninu podršku da ne vređa Marka već da nastavi samo sa podrškom Luni kao i do sada. Hvala na pruženoj ljubavi i beskrajnoj podršci. Gagi - poručio je denser.

Autor: Pink.rs

#Gagi Đogani

#Rijaliti Zadruga

'