AKTUELNO

Sve zbog bogataša sa Vol Strita!

Dženifer Lopez imaćemo priliku da gledamo u novom filmskom ostvarenju "Hustlers", koje će svoju premijeru imati 19. septembra. Radnja filma govori o bivšim striptizetama koje su odlučile da opljačkaju svoje bogate klijente sa Vol Strita.

Foto: Instagram

U međuvremenu, pojavila se izvesna Samanta Barbuš, koja tvrdi da su producenti filma pokrali njenu životnu priču i od toga napravili film. Barbuš je zbog toga odlučna u nameri da tuži, kako producente tako i Lopezovu.

Ako zarađuje na mojoj priči, onda bih trebalo da priznam da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu naknadu. Zaustavićemo snimanje jer sam pogrešno predstavljena - rekla je Samanta i dodala:
Počastvovana sam što me ona glumi, ali mislim da bi ona prvo trebalo da priča sa mnom. Ja jedina znam celu istinu - istakla je Barbuš.

Samanta Barbuš je inače bila glavna u bandi bivših striptizeta koja je opljačkala bogate klijente. Naime, ona je sa još nekoliko koleginica drogirala muškarce, kojima bi kasnije "skinuli" novac sa kreditne kartice. Uglavnom su to bili oženjeni muškarci.

PROČITAJTE JOŠ: STIGLA PRINOVA! Glumac i 30 godina mlađa manekenka postali roditelji! Evo koje ime su dali ćerkici!

Pink.rs

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

'