AKTUELNO

Zablistale u punom sjaju!

Marijana Zonjić imala je uspone i padove na proteklim "Zadrugovizijama". Naime, na prvoj je imala loš nastup, a kada je stručni žiri iskritikovao, ona je ušla u sukob sa njima. Na drugoj "Zadrugoviziji" se vidljivo popravila i pokupila je pohvale žirija. Na ovoj "Zadrugoviziji" nastupila je zajedno sa Zoricom Marković i Snežanom Ilić, a izvele su popularnu pesmu Anastasije Ražnatović - "Rane". Pošto joj veoma znači ta pesma, Luna Đogani je juče Zonjićevu pripremala za nastup, kako bi je Marijana što bolje izvela.

Foto: TvPink Printscreen

Tri plave zadrugarke su večeras nastupale pete, a kako je izgledao njihov nastup, možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je ocenio njihov nastup.

Iskreno, ja sam očekivala da Zorica večeras peva. Marijana svaka čast, bile ste super i moram Zoki da pohvalim stajling, top si. Ali imati ovakvu podršku, kao ja, to mnogo znači - bila je kratka Sandra Afrika.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam očekivala da peva Zorica i mene bi bilo sramota da pevam pored nje, jer je ona previše dobar pevač. Ja volim tvoje pesme Zorice, Marijana je bolja od prošlog puta kad sam je kritikovala. Snežo, za vas ne znam šta ste glumili večeras? Kamen? Snežo, ja bih volela na sledećoj Zadrugoviziji da čujem Vas kako pevate - bila je opširna Maja Nikolić, te se osvrnula na sukob sa Zonjićevom, a potom je zamolila Snežanu da otpeva neku pesmu, te je sudija svojim vokalnim sposobnostima nasmejala sve prisutne.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Zorica nije imala svoj pevački deo u nastupu, pred svima je otpevala izvornu pesmu ,,Na Uskrs sam se rodila" i time oduševila žiri i publiku i na ovaj način svim gledaocima čestitala Uskrs.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Marijana Zonjić

#Snežana Ilić

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

#Zorica Marković

'