AKTUELNO

Dragojević uporno priča da je njihova veza često zapadala u krizu, dok to Subotićeva negira.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Naredni snimak koji je pušten zadrugarima bio je razgovor Ane Korać i Davida Dragojevića koji su pričali o vezi ovog zadruagara sa Aleksandrom Subotić. Subotićevoj nije bilo nimalo prijata dok je slušala ovaj snimak, te je u nekoliko navrata istakla da je David lagao prilikom davanja odgovora svojoj sadašnjoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon odgledanog snimka, glavni akteri su dobili priliku da isti i prokomentarišu:

Ju, Bože, kakav lažov! David i ja smo ušli u vezu u rijalitiju. Imao je loš odnos sa bratom i onda su se pomirili kada se njegov brat posvađao sa devojkom. Naša ljubav napolju nije imala krizan period. Naša ljubav je pred ulazak u "Zadrugu" bila na vrhuncu. Mi smo imali spreman plac, da gradimo kuću i pravimo dete - pričala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je ubijala njena posesivnost. I uvek sam joj malo po malo trljao na nos. Ja nikada nisam želeo sa njom sam da živim, a sada hoću da živim u Beogradu, to nju boli - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Kako David u snimku nije odgovorio Ani na pitanje da li je Aleksandra znala da on nju nije voleo, voditelj Milan Milošević mu je postavio isto pitanje.

Ma znala je, ona je rekla da ne može da prihvati da je ja ne volim - rekao je David.
Ma gde sam znala? On sve laže! Nikad mi nije rekao da želi da raskinemo. Posvađamo se i on posle sat vremena dođe i govori mi "ljubavi". Pre rijalitija smo se posvađali, ja sam bacila prstenje, a on je skupljao prstenje na ulici, išao kao slepac po podu i tražio prstenje - pričal je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Davide, ti nju lažeš, naša ljubav je napolju bila savršena. Ja sam izgubila dve godine života sa tobom. Što imaš potrebu da se opereš od veze sa mnom - upitala je Aleksandra Davida.
Sa Anom je sve savršeno. Ja sam išao u Ameriku da bih se sklonio od tebe - prokomentarisao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BOLE VAS MARKO I LUNA! Miljana i Marija napale Miljkovića i Đoganijevu, oni im BRUTALNO UZVRATILI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'