AKTUELNO

Lepša nego ikad!

Ona zablista gde god se pojavi, pa je bilo za očekivati da će se i na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale pojaviti savršenija nego ikada, u čemu je i uspela. Po ko zna koji put. Slavni bivši supermodel Naomi Kembel (48) i ovaj put je pokazala da joj nema ravne.

Foto: Tanjug

Naomi je na čuvenim stepenicama njujorškog Metropoliten muzeja pozirala nekoliko minuta pre nego što je ušla na prestižni događaj.

Jedna od najdugovečnijih manekenskih zvezda je ponela Pier Paolo Picciolijevu kreaciju za "Valentino" u boji koja je odlično pristajala njenom tenu, ogrtač ukrašen perjem i sandale, a sve je upotpunila skupocenim nakitom i čipkastim čarapama.

Foto: Tanjug

Brushalter nije imala, pa je dekolte do pupka posebno isticao njene prirodne grudi, a šminka je takođe bila usklađena - u nežno roze tonovima.

Malo ko je uspeo da sakrije divljenje prema ovoj ženi koja - u čemu god da se pojavi - nema joj ravne, pa čak i na izmaku pete decenije života. I možda jeste davno sišla sa modnih pista, ali i te kako ume i dalje da ih osvaja.

Foto: Tanjug

Domaćini ovogodišnje Met Gale bili su Lejdi Gaga, Heri Stajls, Serena Vilijams, kreator Alesandro Mišel, kao i urednica američkog "Voga" Ana Vintur.

Autor: Pink.rs

#Naomi Kembel

'